Vrijdag de dertiende

geplaatst in: verhalen | 0

Afgelopen vrijdag was het vrijdag de dertiende en dan hoor je vaak wat een ongeluksdag het is ik heb het nooit zo ervaren en ik denk er nooit zo aan,ik ben denk ik ook niet echt bijgelovig dus voor mij is het een dag net als andere dagen.
Dus ik ga op de zelfde tijd van huis weg en rij de zelfde route zoals altijd.
Alleen ik wist niet dat het zo mistig zou zijn als vandaag……….ik reed over N11 en dan merk je het niet zo erg want de weg zit wel tussen weilanden maar het zicht is nog te overzien maar toen ik de afslag na om naar de N207 te gaan toen merkte ik wel wat rustig aan moest rijden………….ik deed toch maar even mijn mistlampen aan want ik kon mijn voorganger niet meer echt zien……..
Je rijdt eerst langs het kanaal en dan merk je hoe dik de mist is je heb echt het gevoel dat je in een tunnel rijdt waar de verlichting van kapot is……..
Hoe verder ik reed hoe dikker de mist werd en op de N207 zijn ze al een tijdje met de weg bezig dus ik moest echt op de belijning letten zodat ik wist wanneer er een bocht kwam,stoplichten zag je pas op het laatst nu ken ik de weg uit mijn duimpje maar toch reed ik niet harder dan zestig over deze weg………achter mij reed men echt op mijn bumper maar gelukkig laat ik mij niet gek maken en rij ik zoals ik dat wil en laat mij niet opjutten door niemand…………toen ik eindelijk aankwam op de afslag voor de A4 merkte ik dat hier de mist minder was.
Ik ben altijd blij als ik veilig in Amsterdam aan kom vooral als het slecht weer is……..
En laat ik nou op deze dag vergeten een app te sturen naar mijn man,gelukkig bel ik altijd tijdens mijn pauze zodat hij weet dat ik veilig aangekomen ben……..
Ja het is voor een ander misschien iets raars maar ik vind het altijd prettig om aan mijn man te laten weten dat ik goed aan ben gekomen op de plaats van bestemming want ik ga toch ieder ochtend vroeg de deur uit………
Maar gelukkig weet hij ook wel dat ik niet in zeven sloten gelijk loop………
Liefste Esther

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *