Waarom Vlietland

geplaatst in: verhalen | 0

Voor mij is de Vlietland een recreatiegebied waar ik heerlijk bloot kan gaan liggen, zwemmen,eten en drinken. Het geeft mij een bevrijd gevoel geen kleding aan en de zon op je blote huid voelen. Iedereen hier is gelijk het maakt niet uit dik,dun,gekleurd of blank we maken geen onderscheid behalve als je,je kleding aanhoud.

Want daarom heet het ook naaktrecreatie en dan behoor je ook zo te doen. Aangezien ik al ruim tien jaar hier kom leer je steeds meer mensen hier kennen en sommige vertellen hun verhaal en dat blijft tussen hun en ons(Marco en mij),willen ze het andere ook vertellen is het aan hun.

Soms eten we met een groepje en af en toe eten Marco en ik alleen omdat ik vaak vanuit mijn werk naar de Vlietland ga willen ze mee-eten dan is dat geen probleem. Het leuke is dat er vaak eten gedeeld word. Als ik vrij ben dan eten vaak met zā€™n allen dat is heel gezellig.

We hebben mooie en hete dagen gehad en nu begint het weer wat milder te worden de zon wordt verruild door bewolking dan kan de zon wat later op de dag ontwaken. Komen er nog mooie dagen aan om nog wat te liggen en ontspannen voor we de wintermaanden in gaan. Marco verwacht nog tot bijna oktober op de Vlietland te liggen,maar vele geloven er niet meer echt in.

Ik heb tot nu toe heerlijk genoten en weer leuke en vriendelijke mensen ontmoet en dat gebeurd geregeld op de Vlietland want wie goed doet,wie goed ontmoet luid toch het spreekwoord.

Mensen waar wij al jaren mee samen liggen,praten,lachen en eten. Wij laten de mensen in hun waarde en dat is het mooie ervan wil je praten,dan luister ik,wil je lezen,dan laat ik je,wil je slapen,dan geef ik je die ruimte.

Als ik daar geweest ben lijkt het net een mini vakantie,maakt niet uit hoe lang ik er lig een paar uur,een halve dag of een hele dag. Vlietland verveeld mij niet er is altijd wat te beleven ieder heeft zijn eigen invulling van zijn dag.

Mijn dag ziet er zo uit kom ik van mijn werk dan slaap ik een uurtje en als ik wakker wordt dan eten we wat en daarna lekker relaxen tot ik naar huis ga. Heb een vrije dag dan ontbijten we er en dan wat dompelen of zwemmen dan heerlijk relaxen dan eten we wat later en dan nog meer relaxen tot het frisser wordt en dan gaan we naar huis.

Dit betekend voor mij de Vlietland,

Liefst Esther šŸ˜˜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *