Wasparfum zo heerlijk

geplaatst in: verhalen | 0

Op mijn werk had een collega altijd een heerlijke frisse geur om haar heen hangen en Bessie die had hier naar geïnformeerd wat voor heerlijke geur was.Het bleek een wasparfum te zijn en komt uit Italië maar inmiddels is het hier ook in de schappen te vinden.

Klik op de foto voor meer.

Via de site Wasparfum.nl heb ik gekeken en zij gebruik de Diamante van het merk Le Essenze die ging ik ook bestellen en daarbij deed ik ook een proefpakket met tien kleine zakjes allemaal verschillende geuren en het zijn Amore,Ninfea,Zircone.Dolce,Perla, Diamante&Bamboo,Diamante&Ylang Ylang, Yo Go,Diamante en Thomas.

Mijn pedicure verkoop ze ook en daar mocht ik een proefzakje van meenemen en die heette blu wash van het merk Hypno Casa maar je kan ze overal kopen.

De laatste drie heb ik gehaald bij de Action en dat zijn kleine flesjes wel vele goedkoper dan die andere die ik heb maar daar heb ik van de geuren freeze Brees,Coconut en Lush Pomegranate en dit is van het merk Fabulosa en die gebruik ik een beetje bij mij wc-borstel in het bakje en dan reuk het daar ook heerlijk fris niet dat het daar stonk wel na een grote boodschap maar na elke schoonmaak met de toiletborstel komt er een heerlijk geur uit de toiletpot.

Ik heb bij de DA drogist een doos met tien kleine flesjes gehaald en de geuren zijn Bianco Puro,Giornata Di Sole,Diamante Blu,Gocce Di Pulito,Argan,Oro D’oriente, Vaniglia E Mira,Muschio E Loto ,YlangYlang E Gelsomino,Fresco Bucato. Van het merk Il bucato Di Adèle.

Maar als ik mijn was heb gewassen en hang ze op nu doe ik dat in mijn woonkamer de was ophangen en je loopt er langs dan komt de geur weer vrij en als ik beneden kom en de woonkamer deur open dan ruik je het ook maar dankzij die collega ruikt mij kleding ieder moment heerlijk maar het is zo je moet er niet te veel bij gooien in je wasmachine een paar druppels en dat is wel genoeg.En de geur vervliegt niet want het blijft best lang in de kleding zitten maar ik ben er superblij mee en natuurlijk hoef je niet zoveel te kopen als ik maar het is wel het proberen waard dat vond ik ook,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *