Wat een gekke huis

geplaatst in: verhalen | 0

Waar moet ik mee beginnen via onze broodapp kreeg ik te zien hoe het donderdagavond al aardig werd gehamsterd maar dacht zo erg zo het toch niet zijn,dus mijn collega en ik begonnen voor ons aan een gewone werkdag,toch werden we op de feiten gedrukt hoe leeg de schappen eruit zagen. Melk,bakmeel,eieren,pasta en toiletpapier waren echt super leeg geplunderd.

Pad toiletpapier
Pad pasta’s

Zoals acht uur ging de deur open en het leek erop dat er voor de deur gebivakkeerd was het werd gelijk druk de broodjes die ik bakte die waren in no time op en mijn collega die kon niet eens normaal haar brood neerleggen we konden de druk echt niet meer aan via de broodapp hulp gevraagd maar er was geen mensen beschikbaar dus met drie mannen alleen maar opzetten,bakken en gelijk vullen en elke vrije broodplaat weer vullen rond een uurtje of toen was alle het brood op,gelukkig kregen we nieuwe vulling maar je had geen tijd om rustig aan te doen.

Afbak broodjes leeg
Voor verpakt brood
Vers gebakken brood

Ik denk dat ik meer heb gebakken dan als ik met Pasen,Pinksteren, Hemelvaart of met de Kerst dus kan je nagaan ik kan echt geen brood meer zien,mensen die zijn echt door geslagen om zoveel in te slaan ik heb ook aardig mijn steentje bijgedragen had uit de bonus wel 20 tandpasta ingeslagen die voor vandaag vrijdag de 13e met 70%korting was dus tja het was echt gek van mij😉.

Ik wens mijn collega’s voor morgen een rustige dag toe hopelijk wordt het voor hun niet een dag als vandaag. En voor mijn lezers een heel fijn weekend😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *