Wat een ochtend

geplaatst in: verhalen | 0

Kom ik aan bij de AH niemand die ik zie lossen of reageer op mijn gebel,na drie aan de deur gebeld te hebben probeer ik de andere bel het kan zijn dat de bel kapot is wat wel eerder gebeurd is,maar nog niks geen persoon die opent,dan maar een collega bellen waar ik wel een nummer van heb,ook bij hem geen gehoor. De broodwagen zie ik aankomen en rijdt door is er wat aan de hand toch maar kijken waarom hij door rijdt oké gelukkig hij gaat draaien maar dan zie ik hem door een medewerker tegen gehouden worden en de collega die ik gebeld heb komt daar ook naar toe,moet weten wat er aan de hand is het rot gevoel ebt gelukkig weg. Dan hoor ik dat rond de klok van drie uur een plofkraak is geweest dan zie alle hulpdiensten staan.

We bellen leidinggevende om te vragen wat we moeten doen en het natuurlijk normaal zij slapen nog en met geen gebel wakker te krijgen,maar de aanhouder wint hè eindelijk hebben we één van hen te pakken die komt zo snel mogelijk onze kant op met een teamleider spreken we af om de mensen voorlopig af te bellen zodra we meer weten dan kunnen ze komen onderhand had ik met David voor ons vier wel warme drank gehaald bij de Mac drive in de aker en dat is al binnen,maar het is echt zo koud dat we te horen krijgen van onze leidinggevende dat we met een groep ergens wat kunnen eten en dronken en natuurlijk ons opwarmen dat laten we ons geen twee keer vertellen en gaan op weg. We gaan naar een Turkse bakker op de Osdorperban en laat ons het heerlijk smaken.

Turks broodjes en croissants

Nu af wachten wat er nu gedaan moet en kan worden. Rond acht uur kunnen we terug en nu aanpoten want over een uur willen we open en alles is min of meer op tijd klaar blij dat we aan het werk zijn.

Gelukkig is het alleen materialistische spullen kapot en niks met ons gebeurd maar het laat je niet echt los,morgen weer een andere dag.Fijne avond allemaal😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *