Wat een verwennerij

geplaatst in: verhalen | 0

De tweede dag in het nieuwe jaar en dan heeft mijn lieve man iemand gevonden om mijn oude lichaam te masseren.Alles is al in voorbereiding moet nu alleen uitkleden en liggen.Piet die masseerde met Lotus olie dat warm werd gehouden in een flessenwarmer(die je vroeger gebruikte voor je baby).Heerlijk voelde het warme smeersel over mijn rug gaan,kon mij nog meer ontspannen.

Daarna deed hij een warme doek over mij die had opgewarmd op de cv zo lekker lag onderhand te slapen,Marco maakte mij wakker omdat hij er nu hete stenen ging gebruiken die hij weer warm hield in een rijstkoker,best slim over nagedacht.

Toen werden mijn schouder,hoofd en armen onder handen genomen,daarna mijn benen en voeten super lekker,daarna was mijn voorkant aan de beurt,tja ik geniet er wel van hoor,Piet had ook rustgevende muziek bij zich dus ik was echt van de wereld.

Mijn schat die maakte mij wakker en zei:”Piet is klaar Essie wakker worden”. Anderhalf uur heeft het geduurd voel mij herboren ik kan er weer voorlopig tegenaan.

Zal wel heerlijk slapen vanavond, fijne avond allemaal😘.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *