Wat is er gebeurd?

geplaatst in: verhalen | 4

Ik dacht vanmorgen opstaan Frans komt om zeven uur hier klussen en dook gelijk onder de douche en heb Marco wakker gemaakt,en liep niets vermoedend naar beneden.
Deed de ramen alvast open en zag ineens een politie auto voor de deur bij de buren en dacht wat is er aan de hand.
Toen Marco beneden kwam vertelde hij mij dat de buren vannacht achter elkaar van huis gingen en later de politie eraan kwam.
Omdat we de auto’s van de oprit weghaalde en op een parkeerplek plaatste zag ik dat er van de ene lantaarnpaal tot de andere lantaarnpaal een lint was getrokken.
Als je weleens opsporing kijkt dan zie je dat ook bij een misdrijf,zo’n lint getrokken is en nu ook wat is er gebeurd in de nacht dat ik sliep.
Er zijn ondertussen andere mensen erbij gekomen met camera’s om foto’s te maken van alles in en om het huis.
Een agent kwam bij ons binnen en wilde wat info van Marco voor het onderzoek.
We hebben niks met de buren praten niet met hun maar je ziet ze wel weggaan en komen maar we zijn niet met ze bezig.
Maar wat ik wel gehoord heb is dat er een familielid dood is aangetroffen en dat de bewoners met de noorderzon vertrokken zijn.
Nou zie veel mensen uit de buurt hier langs lopen om te kijken.
Er was een fotograaf van een krant die foto’s maakte van plaats delict en hoorde van hem dat er op het nieuws is vermeld dat er drie man met een busje zich hebben gemeld bij de politie in Gouda met een lijk,waarom neem je een lijk mee van een plaats delict,vreemd hoor.
Er komen mensen van verschillende kranten en regionieuws langs om foto’s maken en praten met de agent die er bij moet blijven.
Buren staan met elkaar te praten en ineens is er zoveel nieuws te vertellen over mijn naaste buren,nooit spreek je iemand en nu ineens gaat iedereen met je praten.
Ineens is jouw rusige buurt geen rustige buurt meer er komen pers op en aan,mensen uit de buurt rijden op en neer in de straat.
Heb als burger de politie voorzien van koffie en ze bij ons even naar de toilet gebracht.
Heb ook even met een reporter van de krant gesproken,met wat ze wilde weten,kon weinig vertellen want we gaan niet met de buren om
Er kwamen mensen van rtl nieuws en daar heb ik even meegesproken hun mij gefilmd en ik hun op foto vastgelegd
​De rust is weer terug gekeerd in de straat……maar ik kan het nog steeds niet bevatten dat zoiets gebeurd is

Liefst 💋💋Esther💋💋

4 reacties

 1. rietepietz

  Hé jakkes, dat soort dingen wil je niet meemaken. Ik heb het via de journaals wel meegekregen ja maar zó dicht wil je natuurlijk niet op het nieuws zitten!

  • ellymay47

   Dat klopt…..wat er ook erg van geschrokken toen ik hoorde waarom er allemaal linten hingen en ja ik probeer er maar niet aan te denken.
   Je weet eigenlijk niet wie echt je buren zijn.

   • rietepietz

    Wij hier gelukkig wél, al komen we niet bij elkaar op bezoek, we kennen iedereen uit het kleine straatje en zijn er voor elkaar als het nodig is.

 2. Rust in de straat | Esther'sdairy

  […] in je auto vervoeren. De hele buurt was er door opgeschrikt je kan het lezen in mijn vorige blog klik hier>>>>> Maar mijn leven gaat ook door ondanks dat het gebeuren langzaam naar de achtergrond verdwijnt,ze […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *