Wat is met mijn auto

geplaatst in: verhalen | 1

Acht uur de wekker gezet en meteen onder de douche gedoken want wil volop genieten van mijn vrije dag. Kom beneden alvast de spullen die mee moeten klaar gezet. Kwart over negen Marco uit bed geroepen en dan zou ik boodschappen halen. Tas met lege flessen mee en toen liep naar de auto alles erin gedaan en starten maar. Hij deed alles behalve starten dacht nog heb ik mijn koppeling ingetrapt nog een keer er gebeurd niks. Op het zijraam getikt om Marco te roepen. “Mijn auto wil niet starten”:vertel ik hem. “Heb je,je lichten laten branden”:vraagt Marco. “Nee,hij stond al op off,dus dat is het niet”: antwoordt ik terug. “Bel,de ANWB dan maar”:zegt Marco.

Ik draai het nummer dan heb een keuzemenu. “Wil je Nederlands toets 1 “:kreeg ik te horen. Daarna nog meer vragen om keuze 1 of 2 te toetsen. “Je hebt toch ook mobiliteit van Suzuki”:bel die dan maar zegt Marco.

Ook daar een keuzemenu doorlopen tot ik eindelijk een medewerkster aan de lijn uitgelegd wat het probleem was. Mijn kenteken door gegeven kreeg ik te horen zie wel dat je je onderhoud bij Suzuki doet maar je pas is niet verlengd kan u dan niet helpen. Werd echt pissig Marco de rust himself belde Kees op van de garage legde alles uit en vroeg hem waren onze pas niet was verlengd. Hij maakte het in orde en kwam onze richting op.

Mooi na een uur was hij hier met een apparaat op mijn accu en ik achter mijn stuur om te starten deed hij het weer.

Kees kon ons doormiddel van dit apparaat vertellen dat mijn accu echt dood was kon achter hem aanrijden om meteen een accu erin te laten zetten. Kon plaats nemen dus even met het koffieapparaat aan de slag voor een chocomelk.

Net een slok genomen toen kwam Kees er al weer aan met mijn sleutels wel eerst mijn choco opgedronken zonde om het weg te gooien.

Nog expres een andere foto er bij genomen.

Marco had alles al ingepakt moest nog allen de spullen die ik gehaald had erbij stoppen en zo waren rond twee uur op de Vlietlanden en meteen een broodje gesmeerd en gegeten.

Het was bewolkt met hier en daar een zonnetje toch heel erg gezellig gehad later op de middag/avond werd er een man onwel en dan zie overal hulp vandaan komen. Hij was gaan zwemmen maar had het vreselijk koud ik gelijk een kop thee gezet dat was wel handig met ons kookstel.

Makkelijke dagje verse broodjes met beleg gegeten toen het wat frisser werd had Marco al wat aangetrokken

Achter hadden we twee ganzen op visite.

Die bleven maar bij ons in de buurt en met een ander stel lekker een bakkie koffie en thee gedronken en die ganzen waren er nog steeds niet bang voor ons.

We hadden alles ingepakt en vertrokken rond half tien richting huis we hebben echt genoten het was zo gezellig morgen weer een dag.

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *