Wat koolhydraat gerechten

geplaatst in: verhalen | 0

Wel grappig kreeg zondag een app van Nanny met een lekker recept koolhydraat arm echt zo fijn dat je best veel nog kan eten zonder koolhydraten en ook fijn als je iemand heb die jou recepten door stuurt zo simuleren we elkaar dan weer.

Ik had van de week klaar gemaakt bloemkool en spruiten daarbij had wat braadworsten erbij gedaan in stukjes gesneden en omdat er in braadworst toch wat suiker in zit heb een braadworst genomen en ik heb wel een beetje kaassaus erdoor gedaan daarna geraspte kaas erover en een half uurtje in de oven.

Kan hier twee dagen van eten heb een paar weken geleden een kleine ovenschaal gekocht bij de AH was afgeprijsd ging uit het assortiment dus ik blij die grote ovenschalen kan ik wel weg doen.

Vandaag had ik witlof ook met een beetje kaassaus en had echt trek in een biefstuk dus daar moet wel wat jus bij en natuurlijk brood wel koolhydraat arme bolletjes dus hier is mijn eten.

Nanny stuurde deze foto op dit is met roerbakgroenten en eieren erdoor heen en dan geraspte kaas zij had in een hapjespan gedaan ik ga dat in de oven doen omdat ik alleen gesmolten kaas lust maar dit ga ik ook nog maken van de week.

Ik ben al zes kilo afgevallen vanaf de vakantie en ik voel mij er echt goed bij en mocht ik nou nog wat trek hebben wat ik niet echt heb kan ik altijd een klein bakje yoghurt nemen met slimpie siroop volgens Nanny ook heel lekker.

Dank je wel lieverd voor de stimulatie,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *