Wat nou weer

geplaatst in: verhalen | 0

Eens zou het er van komen dat we een hele strenge handhaving op Vlietland krijgen al die tijd gaat het goed maar gisteren toen ik met Sjaak wilde gaan wandelen kwam er een busje met vier handhavers op mij af gereden.

Ik mocht niet met Sjaak op het veld zijn en ik kreeg een waarschuwing de volgende keer volgt een boete van € 100,- euro maar Maja en Marco schoten mij te hulp om eigenlijk aan te geven hier rijden veel handhavers, motorpolitie en nog nooit hebben ze wat erover gezegd.

Nou weet ik dat ze gelijk hebben maar dat stukje waar het wel gedocht is staat weinig zon en iedereen vind Sjaak een lieve en rustige hond waar je niet eens weet dat hij bij ons ligt.

Maar ondanks dit hebben we echt genoten van het dagje Vlietland samen ontbeten.

Voor het eerst corned beef gegeten dat had Maja bij zich en ik vind hem wel lekker alleen mis ik iets dat erop kan. Iemand een tip???

We kregen een gezin van negen zwanen op visite zij gingen aan de kant waar we het water in konden hun uitgebreid wassen.

Maja ging nog even roeien op supp maar daar gaan ik geen foto’s van showen in verband met haar privacy maar het ging geweldig alleen ook daar moet je weer rekening mee houden naakt op een supp,of een boot is verboden.

De buren boden ons een slush puppy aan wat bij ons op het naaktstrand eigenlijk heel normaal is iedereen deel wat eten,drinken uit en misschien ook andere dingen maar daar rep ik geen woorden aan🤣🤣🤣🤣.

Maar mijn vriend wil het ook proeven dus Maja maakt er foto’s van toen wij gezamenlijk mijn slush puppy dronken.

Toen ik hem even weg zetten omdat als je te snel ervan drinkt je dan hoofdpijn krijg keek Sjaak mij heel verbaasd aan. Zocht waar ik hem gelaten had ik verstopte hem in de bolderkar waar het veilig stond zonder dat hij omver viel.

Gisteren was het een brooddag met allerlei beleg en als warm toetje hadden we lekker poffertjes maar dat aten we pas als Maja terug is want zij moet even tussendoor haar zoon ophalen van zijn werk in Naaldwijk en dan thuis afzetten.

De tijd vloog voorbij om kwart voor tien ruimde we op en om half elf had ik mijn auto op de laadpaal in de straat gelukkig was er nog een plekje vrij en uiteindelijk lagen we rond half één in bed.

Moesten alles eerst luchten was zo warm in huis daarom nog op de valreep twee minuten gehoelahoep hoe sneller je beweegt hoe sneller de draairondes

Morgen weer een warme dag slaap lekker,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *