Wat vliegt de tijd

geplaatst in: verhalen | 0

Deze amaryllis heb op mijn verjaardag van een hele lieve vriend John v Regteren gehad.

Oké hij zag er zo uit toen ik op mijn verjaardag kreeg op 8 dec 2018Het groeide echt snel zijn steel werd zo lang dat we wel eens dacht straks knakt die. Toen kreeg hij knoppen eerst een toen twee en dan gaat het snel zeg. En dan komen de knoppen uit zo dat is een geweldig gezicht.

Nu een van een afstand. Toen bloeide hij heel mooi en ik bleef er van genieten hoe mooi hij was.

Toen was helemaal uitgebloeid en Marco had alles weg geknipt had alleen de bol nog over en die belandde in de gft bak en ik kon het niet verkroppen en haalde het eruit maar hij begon te ruiken de bol dus heb ik hem in een bakje in de tuin gezet.

Toen gebeurde dit.Meteen weer binnen gehaald en in een vaas gezet en nu is hij kleiner van formaat maar hij heeft nu twee bloemen.Net als de maand juni welkom is,is deze amaryllis ook heel welkom in mijn huis😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *