Wat was dit voor dag

geplaatst in: verhalen | 0

Toen ik wakker werd hoorde ik het zo hard waaien en dacht het is toch zomer ik had mijn koesteringsboekje de avond ervoor alvast in de hal gezet vergeet de laatste tijd best veel maar ik wilde het in mijn auto doen toen ik voordeur open trok en zag dat het zo hard regende dat ik het terug deed op mijn niet vergeet plek eerst ontbijten en een kop thee drinken kan nog even ontspannen voor ik moet vertrekken.

Turkse yoghurt met granola en lijnzaad
Dacht nog zal ik er wat slimpie erbij doen

Dacht doe ik het badkamer raam dicht of open sluit het maar voor de zekerheid het voorraam deed ik wel open wil toch wat frisse lucht in huis rook natuurlijk nog steeds in huis.Het regende niet meer,maar er stond nog wel wat wind dat vind ik niet heel erg tot ik op de N207 kwam daar was het erger geworden mijn auto kreeg wat duwtjes aan de zijkanten oké dacht ik even het nieuws luisteren wat code oranje geven ze op.En of dat niet genoeg was een stortbui wat gebeurd er in juli de bomen gaan te keer en mijn ruitenwisser kunnen die neerval niet aan gelukkig iedereen tijd rustig wel 30 km.

Wat een noodweer zeg maar soms sta je gewoon stil en ik dacht aan de woorden van mijn man rustig aan kleuter en je handen niet te stevig aan het stuur kon wel wat foto’s maken maar in mijn gedachten gaat het wat ga ik nog meer krijgen vandaag de dag.

Kom veilig aan op mijn werk gelukkig kunnen wij medewerkers onze auto kwijt in de garage want her en der zie je bomen uit de grond gerukt en takken worden gesplitst van de stam heeft dit echt met klimaatverandering te maken maar kunnen we echt met z’n allen er wat aan gaan doen of zijn dit wat de natuur in petto heeft.

Ik bel mijn rouwcoach af durf niet heen en terug naar Haarlem wil gewoon naar huis maak nog wat foto’s maar ga daar wel een veilige parkeerplek voor zoeken bij Bessie in de straat zie ik dit en denk wat gaat dit weer veel geld kosten voor de verzekeringsmaatschappijen.

Op de A4 is er een opstopping wat er gebeurd is weet ik niet maar drie banen zijn afgesloten ik waag het erop om binnendoor te gaan.

Heb mijn Bessie beloofd om te appen als ik veilig thuis ben en dat ben ik na bijna zeven kwartier en dan schijnt hier de zon dat ik bijna niet kan geloven wat ik allemaal heb gezien in Amsterdam.

Maar het was wel een dag wat je nooit meer vergeet 5 juli 2023 met harde windstoten en stortbuien waar je U tegen zeg.Ik zit lekker thuis en hoop dat mijn medecollega’s ook weer veilig thuis zijn aangekomen,

Heel veel liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *