Wat zijn we weer verwend

geplaatst in: verhalen | 2

Komt de tweeling zus van mijn collega Marie op het werk met een big shopper en vroeg:” of Marie al pauze had”. Ik zei:”je kan je pauze toch nemen nu”. Dus de twee zussen gingen richting de kantine.

Komt Muriëlle zo heet de tweeling zus van Marie(voluit Mariëlle) en vroeg kom ook snel wat eten maar aangezien ik alleen op de afdeling stond omdat mijn andere twee collega’s ook weg waren(één was er vrij,ander nam ook pauze).Kon ik dus niet weg maar zei:”kan je vragen of Marie wat apart kan zetten”.

Toen Marie terug kwam had ze twee zakjes bij zich met wat lekkers en toen ik begon over wat had jij weer wat lekkers gemaakt en op insta neergezet,ging weer even naar achter om een ander zakje erbij te doen.

Op het werk had ik al iets lekkers gegeten en nu ik thuis ben eten manlief en ik er weer drie keer lekker.

Nou het eerste fotootje laat al zien wat voor lekkers het is.

De tweede foto laat ook zien wat zo lekker is.

En het laatste foto die is heerlijk.

Meiden Marco en ik zijn aardig verwend met deze lekkernij dank jullie wel beide dikke 💋van ons beide love you

Share this content:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *