Wat zit daar dan

geplaatst in: verhalen | 1

Het zat heel erg verdekt twee tot drie foto’s genomen en toen ik weer zocht naar de kat was het ineens weg. Na een tel wist waarom er kwam een grote hond voorbij daarom verdween hij.

Zie hem zitten hij kijkt precies goed in mijn lens waarom zit je daar wacht je op wat vogels of wat eenden in het water,de vogels zitten ver genoeg van jou hoog in de boom.

Zie iets bewegen van daar dat je een andere houding aan neemt dat kan ik nu niet goed bekijken komt het door mijn geritsel dat je een andere houding aan neemt,nee niet door mij maar door een ander dier verdwijn je uit het zicht namelijk een hond die voorbij komt.

Als ik mijn foto’s terug kijk zie ik iets liggen in de sloot en denk ze dumpen ook van alles in het water hè ik neem er een foto van.

Het is duw eend hij ligt op zijn zal het nog heel zijn ik vis het uit het water.

Zo te zien is het nog heel maar ik probeer het maar geen beweging in te krijgen,zal het maar schoonmaken wie weet kan ik het maken ben niet handig maar je weet het nooit.

Was ik al het mos er af aan schrobben breek het wieltje af nou dan het andere wieltje er ook maar afgebroken,dacht haal het stokje eruit gaat mij niet lukken kan ook niet te veel lawaai maken Marco slaap nog misschien ga ik er later weer mee aan de slag maar tot nu is het een eend aan een stok.

Wie weet krijgt het een vervolg.

Duw eend is het tweede voorwerp wat ik uit de sloot heb gevist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *