Week 36 2020

geplaatst in: verhalen | 0

Maandagochtend half vier na het douchen heb mij gewogen.

Ik ben zo blij dat ik mijn eerste week trots kon afsluiten.

Mijn maandagontbijt bestaat uit een boterham met eiersalade en een warme kop thee. In het begin toen ik zo vroeg op moest kreeg ik hap door mijn keel nu jaren later gaat het vanzelf en ik smeer mijn brood voor mijn lunch gelijk dat tussen negen en tien valt,mij eetpatroon is zo veranderd ook mijn avond eten gebeurd tussen drie en vier s’middags.

Maandagavond aten we bami met Thaise roerbakgroente en een gebakken ei daarna mijn half uurtje workout gedaan.

Merkte dat dinsdagochtend de weegschaal hetzelfde gewicht gaf als gisteren. Maar we gaan gewoon door met waar we mee bezig en we zien pas op de donderdagochtend meer gewicht eraf is.

Dinsdagmiddag bestond mijn avondeten uit twee shoarma broodjes zal nu wel weer aardig aangekomen zijn. Komt vooral door de sauzen die ik natuurlijk bij neem maar mag wel eens even buiten het boekje treden.

Woensdagavond ik heb iets makkelijks genomen want aankomende zondag ben ik alleen thuis dus sloeg alvast wat maaltijd in. En een eet ik vandaag eten die was met 35% korting en samen zouden ze €6.00 zijn en het is kip tandoori geworden. Vandaag 20 minuten gerend of liever gezegd gejogd en tien minuten snel wandelen en nu heerlijk genieten van mijn warme kop thee.

Donderdagochtend mijn weeg moment het is bijna zoals ik gehoopt heb dus ben er super trots op.

Gelukkig is het niet stil staan of stil zetten de hele dag ren je op en neer en dat doe je in de vakantie minder we liepen wel afstanden maar de hele dag eten en drinken dus mijn armen waren wel in beweging 🤣🤣🤣.

Donderdagmiddag heb ik aardappel kroketjes in de air fryer,gekruide kipkluifjes en ijsbergsla met een dressing gegeten en nu nog een half uurtje hardlopen/wandelen.

Vrijdagmiddag hebben we een pizza gegeten met champignons,rode uien,paprika en kipstukjes en wat gehaktballetjes en in plaats van 30 minuten 15 minuten gerend ipv wandelen en morgen eten we weer lekkerbekken.

Zaterdagochtend twee afleveringen van Nederland in beweging gedaan en daarna onder de douche gesprongen even op de weegschaal gestaan 63.3 woog ik en nu ga ik eerst boodschappen doen. Eerst langs Abram de visboer hij had twee weken vakantie en nu kunnen we weer lekkerbekken eten.

Daarna naar de Aldi mijn koolhydraatarm brood halen daar vind ik ze toch het lekkerst doordat ik nu zeven dagen eet dan moet ik wat meer inslaan. Voor deze twee weken hard gewerkt te hebben vind ik dat ik iets lekkers verdien daar hebben ze een halve kruimel vlaai in de aanbieding dat heb ik ingeslagen.

Thuis alle boodschappen opgeruimd en dan even wat eten en wat zou dat zijn.

Marco is ook wakker geworden samen aan de koffie en thee,het zonnetje schijnt het ene moment wel en het andere moment donkere wolken wat gaan we doen??.

Eerst maar 15 minuten wandelen en 1 minuut buikspieren gedaan ik ga niet te hard van stapel lopen maar heb dat ding al ooit een keer aangeschaft dus dan kan ik het erbij doen.

Zondagochtend mijn gewicht is nu.

Mijn ontbijt bestond twee sneetjes koolhydraatarm brood met een Russisch eiersalade en een kop latte macchiato en daarna twee afleveringen van Nederland in beweging gedaan. De laatste was best pittig maar wel heerlijke workout.

Mijn schat is wakker kijken wat hij wil hebben voor ontbijt. Tussendoortje eet ik een stukje vlaai heb dat wel verdiend vind ik.

Vanavond eten we bij de drie klavers benieuwd wat ik genomen heb.

Marco had saté en ik biefstuk heerlijk gegeten het was er super gezellig jammer morgen moet ik werken dus bijtijds naar huis.

Voor een iedere fijne maandag😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *