Week 40 2020

geplaatst in: verhalen | 0

Nu ik de week opschrijf zie ik dat we nog hierna 13 weken moeten gaan dan zitten we alweer in het nieuwe jaar. Je merkt ook dat de herfst in aantocht is met regen en nog eens regen op de N207 vallen er al aardig wat blaadjes en takken op de weg.

Wat hadden we maandag gegeten lekker makkelijk.

Samen gewandeld door het huis Marco maakt het dan zo leuk om dan steeds een andere route te nemen om dan langs het raam te lopen en dan te zeggen dat hij precies langs de muur loopt of dan zegt hij mijn rondje is langer dan die van jou en dan in eens gaat hij langs de bank en dan doe ik het nu ook eigenlijk maar ik ben trots op hem dat mee doet.

Dinsdagochtend kwam ik aan op het werk alles had vertraging de vracht van de houdbaar kwam te laat waardoor de broodwagen niet kon en wilde lossen en wij ons brood bijna twee uur later kregen en ik een stuk of acht plateaus kwijt was waardoor ik alles moest in pakken en ik het even niet meer wist. Onderweg was het vrij rustig kan lekker doorrijden en was redelijk vroeg thuis,werd hartelijk welkom geheten door twee mannen Joost en Marco die hard aan de slag gingen om een vette kras uit Marco zijn auto te poetsen later kwam ook Nienke aanschuiven en hebben we lekker Chinees gehaald.

We hadden heerlijk gegeten best veel een rijsttafel voor twee personen later samen gedeeld hun een deel en wij een deel morgen een makkelijk dag hoef niet te koken.

Woensdagochtend een weeg moment en ik blijf steeds verbaasd hoe goed het gaat.

Ondanks ik gewicht verlies voel ik mij lekker in mijn vel en daar doe ik het voor mij nog beter in mijn vel voelen tuurlijk zat/zit mijn buikje in de weg.

Woensdagavond lekker restantje Chinees gegeten en daarna een film gekeken Killing First een thriller maar echt spannend.

Alles door elkaar gegooid.

Donderdag nog een dagje Chinees gegeten moest nog extra rijst stomen hadden voor Marco geen bami meer.

We hebben nog genoeg over maar drie dagen Chinees komt even mijn neusgaten uit dus we eten morgen lekker een broodje shoarma had kipdijfiletshoarma gehaald Marco ging uitjes schillen en opbakken en ik neem een klein zakje ijsbergsla morgen mee. Maar eerst wandelen samen tegenwoordig bespraken tijdens het lopen mijn werkdag en dan een kopje thee en straks mijn bedje in.

Vrijdagochtend zou ik mij moeten wegen maar ik ben niet echt er voor uit te branden douchen en onderhand is het al bijna tien over vier dus snel aankleden en mijn brood smeren en dan nog even mijn ander broodje opeten en mijn thee opdrinken tegen tien voor vijf de deur uit,Marco een kus geven en wegwezen.

Vrijdagavond hebben dus een broodje of twee shoarma gegeten en daarna gewandeld en tv gekeken tot mijn oogjes bijna dicht vallen dan maar naar boven en slapen.

Zaterdagochtend wel gewogen en dit is het resultaat.

Vandaag eten we weer lekkerbekken die ik al tussen tien en half elf haal want dan is het rustig,Marco ligt nog op bed maar ik heb trek.

In het weekend kan al mijn maaltijden laten zien.

En mijn verdiende dessert

Morgen is dan eigenlijk mijn weeg moment en dan kijk ik wel of ik een foto plaats😘

Mijn ontbijt bestond uit twee bolletjes met een spiegeleitje erop maar het was best machtig dus ik heb het in twee etappes gegeten en het wegen had na het eten gedaan en nu mijn lunch bestaat uit twee volkoren crackers met cervelaatworst en dat is voor nu voldoende.

Net Marco wakker maakt half twee had gemerkt dat hij slecht zijn slaap kon vatten dat heeft hij de laatste tijd veel last van.

Morgen is het moment van de waarheid dan weet ik of mijn suikerglucose goed gezakt is.🤞🤞🤞Fijne werkweek😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *