Weer aan het werk..

geplaatst in: verhalen | 0

Lekker na mijn reis naar Gambia had ik nog een weekje om bij te komen en dan moet ik weer werken maar lekker genieten nog van de zon…..
Op de vlietlanden met onze vrienden doorgebracht……..het was echt super weer alleen om je af te koelen was het water erg koud……..even een duik nemen en gelijk weer de zon in……….
Iedereen was benieuwd naar onze reiservaring dus elke keer weer begonnen we te vertellen hoe leuk en mooi we het hebben gehad.

In 2012 heb ooit een poliep in mijn baarmoeder weg laten halen en toen werd ik niet meer ongesteld en nu kreeg ik in Gambia een bloeding dat ik meteen nadat ik terug was een afspraak heb gemaakt bij de HA omdat ik mij toch ongerust maakte want ik ben er al twee jaar van af.
Kon eigenlijk meteen komen en heb een uitstrijkje laten maken maar ik moest ook een inwendig onderzoek ondergaan……

 

Marco wilde ik mee hebben toen ze dat gingen doen in het groene hart ziekenhuis in Gouda en de arts kon mij gelukkig vertellen dat mijn baarmoeder en eierstokken er goed uit zagen nu alleen afwachten op de uitslag van mijn uitstrijkje.

De week in snel verlopen dat ik nu lekker weekend kan vieren met het mooie weer.
Vandaag was ik lekker vroeg vrij en Marco en ik hadden afgesproken bij vlietlanden.
De meerkoetjes waar ik al eerder een blogje over heb geschreven zijn niet meer met z’n achten maar er is maar nog eentje over en die is al groot geworden.
DSC03537We hebben op de vlietlanden met wat jongelui kennis gemaakt toen we ineens besloten om een party jue de boules deden zij ook mee…….zo gelachen en nu komen ze af en toe ook bij ons zitten.
toen we weg gingen zag ik een klein konijntje en heb er even een fotootje van geschoten.

Tegenwoordig maak ik wat foto’s ook deze vind ik mooi.

Eén stelletje heeft zulke gave fietsen en Marco en ik waren best benieuwd hoe ze reden en vandaag hebben we op de parkeerplaats het even geprobeerd..

het stuur is wel groot dus uitkijken als je een bocht wil maken maar het is echte gave fietsen dank je wel friends voor het uit proberen van jullie fietsen…..
Liefste Esther

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *