Werk aan de tuin 7

geplaatst in: verhalen | 0

Om kwart over tien staat er een man achter schutting die ik zie met een zaag maar omdat ik de tuinman nog niet gezien had wist ik niet dat hij dat was. Toen begroette ik hem en bood hem warme koffie aan want het is best koud vandaag en ik vind het wel erg dat het zo koud is en hij buiten werkt.

Eerst heeft hij de laatste takken van Hedera Helix weggehaald nu is het bij de schutting helemaal leeg en twee schuttingen vervangen daar ben ik wel blij mee.Hij heeft voor ook de wallblock bij de voortuin gedaan en Marco heeft nog dingen gevraagd en nu is hij bezig met de boomstronk.

Denk dat de boomstronk blijft wel staan maar daar omheen komt nog grind die hij weer uit de voortuin om bij het laatste stuk te vullen en dan zijn we hopelijk klaar ermee.

Om 14:00 was de tuinman helemaal klaar en ik vind ondanks die boomstronk is het toch een mooi gezicht en ik ben daar blij en we hebben alleen nog planken voor de vlonder en daar zou de tuinman een dag over doen.En dan hebben we 12×4 meter plank nodig en daar kijken we later over.

En nu kunnen straks in het voorjaar lekker van onze tuin genieten,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *