Werkweek 15/2024

geplaatst in: verhalen | 0

Maandag 8 maart:

Vandaag was het een dag dat het veel drukker leek als normaal moest om 06:00-14:30 werken en stond met een collega die normaal op twee andere afdelingen werkzaamheden doet en nu bij mij de wand en gebak en groot brood moest snijden maar het was voor haar even wennen om dit te doen.Rond het middaguur hoorde ik dat de Dirk van den broek dicht was vandaar dat het drukker was.Het schijnt dat zij twee dagen dicht zijn ivm een kleine verbouwing. Om 14:30 was ik kapot blij dat ik naar huis mag.Thuis aangekomen alvast mijn kleding voor de volgende dag neergezet en toen mijn eten klaar gemaakt maar wat ik vermeld hier ook even wat ik zoals eet over de gehele dag.Mijn ontbijt bestaat uit alpro yoghurt met 10 druifjes,lijnzaad en creusli en een grote beker met thee.Mijn lunch bestaat uit een koolhydraat arm bolletje met Corned beef en mayonaise(ooit van iemand overgenomen)dan een grote beker met chocolamelk die ik uit de machine van het werk haal en een gekookt eitje die ik nog van de Pasen overhad(geschilderde eieren van de Aldi)En mijn avond eten bestaat uit een kom met biefstuk Stragnof die ik bij de keurslager in Bodegraven heb gekocht en nog een grote kop thee en een flesje vitamine water dan is het alweer bijna tijd om naar bed te gaan.

Dinsdag 9 april:

Ben eerst met douchen,aankleden en mijn gehoorapparaten in te doen dan maak ik mijn lunch klaar en neem ik net als gisteren hetzelfde ontbijtje (heb toch ook iedere dag wat fruit binnen gekregen)Dan rij ik naar mijn werk begin net als gisteren om 06:00-14:30 dan neem ik een korte pauze om een sigaretje te roken en dan weer aan het werk om half twaalf eet ik mijn zelfgemaakte lunch dan weer aan het werk want dan moet ik twee en half uur werk daar tussen heb ik nog een korte pauze om een sigaretje te roken en dan om half drie naar huis.Op de dinsdagmarkt haal ik wat vis (gebakken mosselen en visfilet) één van de twee wordt mijn avond eten het is uiteindelijk de gebakken mosselen geworden even opgewarmd in de airfryer en smullen maar.

Woensdag 10 april:

Vandaag is de ramadan afgelopen en nu vieren onze collega’s suikerfeest en wij waren met z’n drie één begon om vier uur vanmorgen Bessie en ik begonnen om zes uur de collega van vier uur had alles gebakken Bessie deed de wand,diepvries splitsen,L&P en zoet&hartig die moest ook geteld worden en ik deed gebak en stoep vullen met heel veel zoetigheid want dat wordt het meest genomen en klein brood uitzetten en daarna de collega van vier uur overnemen als zij vrij was.Om half zeven kwam de medewerkster van de markthallen erbij die ging al het brood snijden.Bessie was om 10:00 eigenlijk had ze vrij genomen maar bod om te werken wat weer heel lief was van haar.De collega van vier uur was om elf uur vrij en bleven we met z’n twee over en jaar hoor we hadden wel vier rekken snijwerk en dat deden we met z’n twee want het was echt veel daarna heb de rekken van het klein brood kant verpakt en nog wat na gebakken later hebben we nog de hele afdeling schoongemaakt en om 14:20 waren we het echt zat nog tien minuten wachten tot we weg mochten ben echt bekaf en heb honger.Mijn eten waren hetzelfde als gisteren.

Donderdag 11 april:

Heb vrij genomen heb een afspraak bij de notaris en moet er om 10:00 zijn gelukkig gaat er een heel goede en lieve vriend mee.Wil niet echt alleen gaan maar hopelijk krijg ik op al mijn vragen de juiste antwoorden.Ontbijt:bestond uit koolhydraat arm bolletje met cheddar kaas en voor mijn lunch had ik bij la Place genomen linzensoep en een hamburgertje met friet en in de avond eigenlijk niks was zo vol van mijn lunch.

Vrijdag 12 april:

Vandaag begon best laat om 07:00-15:30 maar eerst het gebak gedaan drie karren vol gebak gelukkig kon er redelijk wat in,had wel veel restanten over maar vanavond kunnen ze het wel bij vullen.Om twaalf uur heb ik l&p uitgezet voor morgen en zoet&hartig er was heel weinig om uit te zetten maar daarna nog gesneden en gebakken en uiteindelijk kon ik naar huis toe half uur erover gedaan om op de A5 te komen wat een drukte en dan kom je op de A4 daar ook weer een half uur gestaan(rijden en stilstaan) dan maar even een omweg genomen naar huis was om 17:30 thuis echt niet te geloven zeg maar ik had wat eten mee genomen lekker sushi was in de bonus twee +één gratis en daar hou ik wel van dus dat was mijn avondmaal.Ontbijt: een tosti met cervelaatworst en lunch drie crackers en een koolhydraat arm bolletje met cervelaatworst en als avondeten sushi dus.

Volgende week wordt het weer een vakantie week want ik namelijk weer lekker vrij tot 1 mei dus ik wens iedereen een fijn weekend toe,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *