Werkweek 2/2024

geplaatst in: verhalen | 0

Maandag 8 januari:

We zitten al acht dagen in het nieuwe jaar en daarvan heb ik al vier van gewerkt drie dagen heb ik vrij gehad maar vanaf deze start het echt begin je heb de meeste mensen de beste wensen gewenst althans ik heb dat wel gedaan.Ik wil dit jaar nog meer vreugde en warmte geven en veel herinneringen maken met de mensen om mij heen. Ik ga vandaag voor de verandering om half vijf beginnen en eindig om één uur want ik heb namelijk een belangrijke afspraak met mijn zoon een nieuw begin en meteen een gezellige afspraak met hem.Het was best een chaos weten niet wie precies moest gaan doen en op het laatste moment moest ik nog even mijn tanden op elkaar om het zoet te prijzen maar het is uiteindelijk gelukt.

Dinsdag 9 januari:

Lekker even wat later opstaan dacht ik maar toen ik mijn teentjes onder de deken stak was het koud en sprong gelijk uit bed en dacht what the f#ck waarom is het koud kom ik beneden is mijn cv-ketel uitgeslagen gelijk Edwin geappt misschien krijg ik straks antwoord nu moet ik stoken voor niks om mijn huis te verwarmen.Hopelijk wordt het een betere dag dan het begon.Ik begin pas om 06:00-14:00 en met Bessie overlegd wie wat gaan doen dat doen we vaker als we samen om 06:00 beginnen ik ga haar ook lekker ophalen hoef ze niet door de kou heen.

Het lijkt wel per uur kouder en kouder te worden mijn neus loopt ook van de kou in de winkel is het ook ontzettend koud lijkt wel of de verwarming uit staat gelukkig alles kunnen doen wat er gedaan moest worden nu mijn laatste kwartier en dan straks lekker naar mijn huis toe eten wat mijn Bessie heeft gemaakt bami daar was Marco ook zo gek op nu ga lekker van genieten. Toen ik thuis kwam had ik nog restant eten staan die eerst op moesten ga het morgen maar eten kan ik er nu nog naar snakken.

Woensdag 10 januari:

Vanmorgen zoveel apps ontvangen wat voor mij bijna de normaalste zaak van de wereld wordt maar oké ik kreeg die nieuwe jongedame waar ik Engels mee moest praten van vorige week zij begint ook om 05:30 en dan moet ik haar leren opzetten en bakken daarom maar eerst verpakking besteld. Samen het grote brood gedaan later klein brood,croissants ,zoet en hartig zij is best snel en heeft alles perfect door en mijn Engels wordt hierdoor wel opgehaald daarna kwam Ingrid brood snijden en Marie de wand vullen erbij.

Even een foto geplaatst van hoe koud het buiten was vanmorgen.Moest vandaag 05:30-14:00 werken heb vandaag klein brood en croissants uitgezet het ging goed en vandaag eet ik Bessie haar bami heb hieronder een foto van geplaatst

Dank je wel mij. Bessie voor het lekker eten

Donderdag 11 januari:

Vandaag begin weer om 05:30-1400 maar krijg het niet alleen druk op mijn werk maar ook privé krijg een adviseur voor isolatie en ik ga ook zwemmen vanavond.

Het verschil per dag dat het kouder en kouder wordt maar gelukkig kunnen we ons er op kleden maar toch het is te koud.Zoveel appjes dat ik ontvangen heb sommige heb ik al afgewerkt of doorgeschoven naar mijn andere collega’s maar het wordt niet altijd in dank afgenomen maar dat moet ik maar op de koop toe nemen zou Marco mij geadviseerd hebben.Door het Engels praten krik ik dat wel heel erg op en door sommige uitspraken wat ik maak hebben we wel veel lol samen.Mijn broer Dennis is vandaag jarig gefeliciteerd met je verjaardag.

Vrijdag 12 januari:

Ik was rond tien over vijf op het werk ging mij omkleden en daarna begonnen ik met mijn werk mijn begin tijd is 05:30-14:00 kwam eigenlijk gezamenlijk met Ingrid aan natuurlijk hebben we eerst een peuk gedaan.Ik had best veel om te bakken dus had ik meerdere karren nodig en soms komen we in de clinch want iedereen wil alles gebakken hebben voor de winkel open gaat maar daar hebben we een bakplan voor en in elke AH heb je er mee te maken dat iedereen zijn eigen plan wil doen nou ben ik volgens mij één van de weinige die zich daar min of meer aan houd.Ja sorry ik beheer de AH niet en als AH dit zo wilt zul je toch dat moeten doen dus ik heb vaak een discussie over wat wel en niet hoort.Maar na een aanwijzing op het bakplan dimt de ander wel in dat is mijn aanpak.Maar die Engelse medewerkster was er weer en mijn Engels wordt steeds beter en beter en desondanks hadden we weer een hele schik op het werk.Om twee uur was ik lekker vrij en het vooruitzicht dat ik nog vijf dagen aan het werk ben en mijn welverdiende vakantie dan ingaat dat maakt het wat makkelijker om het vol te houden.Snel richting Bodegraven heb een afspraak staan met de diëtiste vandaag maar was best druk op de weg denk dat iedereen net als ik naar huis wilde maar kwam er gelukkig op tijd.Lekker van mijn weekend genieten dus bij deze wens ik iedereen een fijn weekend toe,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *