Werkweek 23/2024

geplaatst in: verhalen | 0

Maandag 3 juni:

Werd ik wakker zag ik een app van mijn leidinggevende of ik iets eerder kon beginnen want we kregen hoog bezoek en nee het was niet koning en ook niet de burgemeester maar 20 directeuren die langs kwamen en alles moest voor tien picobello eruit zien.Ik was er iets na vijf uur en was gelijk begonnen en om tien waren de directeuren er nog niet lekker dan even voor half elf waren ze.De directeuren kwamen van over de hele werelddelen waar Ahold gevestigd is en ik had uitgezet omdat de dame die het eigenlijk moest doen mij het gevraagd had en Bessie had voor mij L&P uitgezet en zo kon ik nog even de navulling doen van de markthallen en rond 14:45 ging ik uiteindelijk naar huis toe.

Dinsdag 4 juni:

Vandaag was het een lekkere dag er was een mooi high Sky en ik genoot er helemaal van en ik had weer iets sta ik naast een motorrijder en ik trok zo snel op dat meneer de motorrijder nog meer gas moest geven en uiteindelijk schoot hij mij voorbij nadat ik mijn gas ging minderen denk dat hij het niet echt leuk vond maar ik heb ontzettend veel lol gehad en dacht alleen die zal wel balen dat hij het eerste stuk eruit werd gereden door een vrouw……wat ben ik een kreng. De dag verliep best traag en ondanks ik de hele dag aan het bakken was.Lekker vanavond trainen heb er zo’n zin in ik lijkt wel een maloot maar die SensoPro training dat doet mij zo goed maar ga er een aparte blog van maken.

Woensdag 5 juni:

Het was echt een leuk en gezellige dag om te starten want de Sky was zo mooi dat mijn ochtend zo mooi begon en kwam vrolijk op het werk aan.In de garderobe stonden de medewerkers van de sushibar en die lieten mij een filmpje zien van een feest waar zij waren geweest en de mannelijke medewerker was daar aan het dansen en het was een zo grappig ondanks ik hun niet begreep (omdat zij in hun eigen taal spreken) maar het was toch grappig dus we waren zo aan het lachen ik begrijp wel dat jullie mij niet zullen snappen maar elke keer als zij mij zagen begonnen we alle drie te lachen.De dag ging zo snel en ik weet niet hoeveel croissants heb gebakken maar ik kan dat voorlopig niet meer zien of ruiken dus ik ben blij dat ik morgen eerst codeboek moet doen en daarna groot brood snijden.

Donderdag 6 juni:

Werk eerst op markthallen en daarna brood en later in de middag de navulling doen en dan naar mijn afspraak met de fysio in Alpen aan de Rijn later in de avond zwemmen dus ik heb een druk schema maar we gaan het zien.Het ging echt vlot had dit om zeven uur klaar ook het gebak had ik al gedaan daarna snijden en bakken en later groot brood uitzetten dan nog snel markthallen vullen en nu lekker naar huis.

Vrijdag 7 juni:

Vandaag begon ik pas om 07:00 en dan is het altijd een probleem met de terugweg naar huis sta dan onderhand bij de A5 al in de file en als het mooi weer is dan staat de brug bij Leimuiden open.Maar was er rond vijf over half zeven eerst een peuk met Ingrid en daarna heb ik wand gevuld diepvries uitgesplitst en dan zoet&hartig uitgezet en na mijn pauze Liefde&Passie Bessie heeft gesneden en gebakken zo fijn dat we nooit een discussie hoeven te voeren ik zeg ik doe dit en jij kan dat doen en het gaat altijd perfect.En inderdaad ik was om 17:00 in het dorp en nu lekker mijn roti eten dat ik van Bessie heb meegekregen en net als anders was het weer grandioos heb gesmuld.Ik verlang naar mijn weekend eerst trainen dan een heerlijke massage krijgen van Essie voor haar examen dus mensen ik wens jullie een lekkere weekend toe,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *