Werkweek 8/2024

geplaatst in: verhalen | 0

Maandag 19 februari:

Mijn dag begint om 05:30-14:00 dit is de laatste week vanaf volgende week opent AH pas om 08:00 uur de deuren en dan starten we pas om 06:30-15:00 dat wordt dagelijks file rijden denk ik maar hoe lang ik dit vol ga houden weet ik nog niet. Bessie heeft vandaag drie weken vakantie wat ga ik haar missen zeg.Had leidinggevende vanmorgen op de app vergat ze te zeggen dat ik codeboek en actiekaarten op de markthallen te doen lekker slim dan nu even snel gedaan zo opgelost iedereen weer happy maak er een te gekke dag van😘😘.

Dinsdag 20 februari:

Nu had goed op mijn rooster gekeken en zag dat eerst codeboek moest lopen op de markthallen van 05:30-06:30 en daarna gebak gevuld en geteld daarna brood gesneden tot aan mijn lunch daarna l&p uitgezet en geteld en nog alles gebakken wat er gebakken moesten worden later het zoet& hartig gedaan en toen weer terug naar de markthallen om na te vullen en alles opgeruimd en daarna lekker naar huis toe gegaan het was weer een productieve dag geweest.Gisteren even gebeld voor de uitslag MRI scan blijk ik het meteen moeten doen om een afspraak te maken leuk als dat je meteen wordt verteld nu een belafspraak op 26 februari tussen 11 en 14 uur.

Woensdag 21 februari:

Ik sta van 05:30-14:00 de hele dag te bakken en hopelijk gaat het allemaal weer een lekkere dag worden even wat aanpoten want weet niet wie ik allemaal erbij krijg vandaag dus we gaan het zien.Vandaag zoet&hartig geteld had gelukkig alles op tijd klaar en nu lekker naar huis…..het was best fris vandaag.

Donderdag 22 februari:

Ik start om 05:30 en dan begin met codeboek te lopen tot 06:30 dan gebak vullen brood snijden en vullen weet niet met wie ik sta maar het wordt weer vliegen tussen twee afdelingen door later nog navullen maar we zien het morgen wel……Heb nog wel wat leuks meegemaakt komt er een klant met zijn zoon en vraagt of wij kaas met appeltaart smaak verkopen ik begin keihard te lachen want wat is dit voor rare vraag dacht ik en zijn zoon beaamde dat hij het ook iets raars vond. Ik vraag hem;”bent U nou echt serieus kaas met appeltaart smaak”. “Ja”:zegt de klant nog steeds serieus dus kijk op de AH app kan niks vinden wij samen het internet afstruinen zie ik wel dat het verkocht wordt bij onze concurrent de Jumbo dus ik zeg tegen de klant misschien bent U nog niet goed wakker of er mankeert wat aan de ogen maar op mijn jasje staat volgens mij het logo van de AH en mijn jasje is blauw en degene die die appeltaartkaas verkoopt heeft een hele andere logo en een andere kleur jasje en zijn zoon die lag helemaal dubbel van het lachen we namen ook lachend afscheid en ik dacht bij mezelf Marco had dit inderdaad heel lekker gevonden hij is gek op appeltaart maar ook op kaas we zien wel wat we morgen mee gaan maken…….tot morgen.

Vrijdag 23 februari:

Laatste dag voor mij dat ik start om 05:30-14:00 vanaf maandag begint mijn dag van 06:30-15:00 dat wordt hopen dat ik op tijd aankom……..Maar het begon al heel goed met de vierde storm van dit jaar ik slaap niet zo licht dus ik heb niet veel mee gekregen van de storm en onderweg naar mijn werk ook gelukkig niet.Nu moet ik wel zeggen dat het heel rustig is was rond 11 uur klaar met alles bakken en ik had alles goed gevuld……..twee waren aan het uitzetten dus we hadden echt alles gedaan.Wat was er deze keer in de bonus Amerikaanse cookies en de muffins dat liep echt als een tierelier maar ik ga nu lekker van mijn weekend genieten wens jullie dat ook allemaal toe,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *