Werkzaamheden huis dag 10

geplaatst in: verhalen | 0

Vrijdag 26 april 07:45

Gisteren was ik best moe maar was nog even aan het bellen met Ray en rond half tien ging ik naar boven en kon ik uiteindelijk mijn open slaande deuren dicht doen hadden al vanaf acht uur open gestaan dus die waren nu wel droog vandaag werkt Erik tot 12 uur dus ben benieuwd hoe ver hij komt volgens de voorspellingen is het vanaf zeven uur tot 11 uur droog en komt ondanks de wolken wel het zonnetje door.We gaan het zien.

Ik maakte mij echt een beetje zorgen omdat Erik altijd ruim op tijd is vandaag was hij er even na achten en ik dacht omdat het kwam om wat ik gisteren had gezegd maar nee Erik was lekker door het dorp gereden en waar begon hij mee met de loggia en de hele voor kant ik ging de ramen lappen alle beneden ramen zijn van buiten gedaan de binnen ramen nog niet maar ben gewoon moe om het te doen ook omdat het ontzettend koud is.

De steiger van voor is half afgebroken dus daar maak ik nog wel even een foto van.We zaten te praten over hoe nu verder van achter wil hij alles klaar de garage en als het lukt de zijramen misschien en dan komt de rest maandag dan moet ik alleen een klikker afgeven en de garagedeur die gaat hij dan schilderen want dat is de enige wat gedaan moest worden.

https://vm.tiktok.com/ZIJnqvNBo/

Maar nogmaals wil Erik Stiphout van schildersbedrijf Jongmans&Stiphout voor de leuke en gezellige samenwerking en jullie hebben deze klant heel gelukkig gemaakt,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *