Werkzaamheden huis dag 6

geplaatst in: verhalen | 0

Maandag 22 april 08:00

Zo blij met de twee weken vrij die ik genomen heb want vorige week hadden we twee dagen regen en kon er niet heel veel gebeuren en ze voorspellen deze week beter weer dus Erik en ik gaan er met goede moed tegenaan.

Om 07:45 kwam Erik de oprit oprijden en had al koffie voor hem klaar gezet na twee bakkies is Erik naar de achtertuin gegaan en is de bovenkant van de garage en alle ramen en deuren van het huis aan de onderkant aan het schuren.

In mijn ligt zoveel zaagsel straks maar even de stofzuiger erop anders komt het door mijn hele huis maar het schuren is gedaan nu is Erik op bepaalde plekken aan het plamuren zodat er geen water erdoor komt. Een collega van Erik kwam even langs om wat spullen op te halen ook een hele aardig man.Erik heeft de achterkant helemaal in de grondverf gedaan de zijkant heeft hij ook geplamuurd en geschuurd daarna in de grondverf dat was best heel rumoerig ivm met de ramen aan de zijkant.Morgen gaat Erik alle openstaande deuren en ramen verven en mocht hij in tijd nood komen dan kan hij de rest schilderen als ik weer moet beginnen met werken maar we bekijken per dag hoe het vordert maar tot nu toe ben superblij met de kleur die ik gekozen heb. Wens iedereen een fijne avond,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *