Zijn compagnon Dave

geplaatst in: verhalen | 0

Goedemorgen Lezers,

Zaterdagochtend om half tien komt de compagnon van Nick langs voor second opinion want misschien heeft Nick iets over het hoofd gezien en daarna gaan we het bespreken. We stappen over naar wit met donker grijze kozijnen en de omlijsting ook en dan horen we daarna wat het gaat kosten en daarna beslissen we of we een deal hebben. Daarna gaan we hopelijk naar de Vlietland want het wordt een zonnige dag.

Ik ga zo vis halen en Marco gaat de tas alvast in pakken en dan kunnen we vertrekken heerlijk weer een dag genieten. We waren rond de klok van elf uur op het veld en er waren al een paar bekenden net toen we eindelijk konden liggen kwam Maja eraan Sjaak liep los en kwam gelijk naar ons toe,hij begroette ons en daarna gelijkt aangelijnd eigenlijk moeten hun achter het bord liggen maar je heb geen last van hem vandaar dat ze bij ons ligt.

We hebben samen eerst een broodje vis gegeten en daarna ben ik af gaan koelen het was weer super het water is niet meer zo koud,maar langer dan een dompel doen we niet. Maja heeft ons weer heerlijk getrakteerd op een kruimelvlaai en een kop koffie ondertussen is het al een uur.

Sjaak werd wat onrustig en ik bood aan om te wandelen,Marco zei:”drink eerst je koffie op,ga daarna dan wandelen”. Ik besloot dat gelijk te doen,koffie drink ik later wel op. Want mij vriendje Sjaak wil een wandeling dan doe we dat toch we liepen het veld of en net daar buiten moest hij zijn behoefte doen. Met een poep zak het zaakje opgeruimd en meneer keek mij aan alsof hij wilde zeggen gedaan gaan we terug naar het vrouwtje. Dat deden we niet ik wil nog verder kijken en namen het paardenpad want het fietspad is altijd druk dus we liepen een heel eind.

Dit was nog op het veld ze vervangen de rioolbuizen van de toiletten die op het veld staan

Ik heb een aantal foto’s geschoten van wat we onderweg tegen kwamen.

Ik durf hem nooit los te laten dus hij blijft aan de lijn bij mij maar als hij sneller wilt gaan lopen dan zet ik een snelle pas erin. Ik wist niet dat ze een vogelkijkscherm hadden op de vliet ik ben heel benieuwd wat dat dan is .

Het is groot open veld met hek ervoor dat nu verboden was voor onbevoegden misschien omdat er wat vogels aan broeden zijn en niet gestoord

Dit bruggetje is voor de bewoners die hier wonen en met de boot naar de Vlietland komen dan kunnen ze het openen en sluiten.

Sjaak die verkoeling zoekt en water drinkt nou zullen het misschien zielig vinden dat hij niet verder kan,maar Sjaak gaat nooit zo ver ook niet als hij in de late avond losloopt op het veld bij ons.

Dan zie ik een reiger in laag water lopen en een meerkoet op haar nest zitten.

Marco had daarvoor even mijn haar nog geschoren van de zijkant je heb echt van alles bij ons op het veld. Gemasseerd,geschoren,gekookt en heel soms gefeest.

Rond drie uur gingen Maya en Sjaak naar huis wij bleven nog en ik heb de rest veel geslapen zal het wel nodig hebben denk ik Marco is toch met menig bekende aan het praten en toen de zon onderging was het meteen fris aan het worden en dat was rond de klok van half acht en toen alles maar opgeruimd en richting huis gegaan.

Thuis nog koffie en thee gedronken en nog een film gekeken daarna ben ik naar bed gegaan en deed het achterraam dicht en zag dit mooie tafereel in de lucht.

Twee sporen van vliegtuigen naast de maan vond het zo mooi dat moest op foto gezet worden,morgen weer een nieuwe dag,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *