Zin in een avondje uit…….

geplaatst in: verhalen | 0

We hadden als personeel van Ahold allemaal een envelop thuis ontvangen dat we zo goed ons best hebben gedaan het afgelopen jaar. En daarbij wilde de directie ons met dit bedanken eerst dacht ik wat zal ik ermee doen.

Toen ik hoorde dat we meer versoepeling kregen dacht ik laat ik samen met manlief een avondje uitgaan maar wat zou hij ook leuk vinden uiteten in een restaurant,in film kijken in de bioscoop of we kunnen naar een musical dus ik had al gekeken onder musicals en zag soldaat van oranje daar hadden we al eens naar uit gekeken.

Ik ben niet zo goed om online tickets te bestellen dus ik heb eerst een podium cadeaukaart besteld ter waarde van €50,- en toen online tickets bestellen voor de musical. Na veel proberen en telefonisch advies is het mij uiteindelijk gelukt om het voor elkaar te krijgen. Toen ik de mail binnen kreeg met alle gegevens was ik superblij maar wil het nog voor mij houden naar welke musical we gaan,wanneer we gaan en in welke theater we zitten.

Marco zou zeggen:”kleuter,ga er maar heerlijk van dromen”,en dat ga ik zeker doen,

Liefst Esther 😘

Foto’s zijn nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *