Zit er een vloek op lekkage

geplaatst in: verhalen | 0

Gisteren was Edwin hier en de radiator in de keuken is weer in orde appte Marco mij schat ik moet eerlijk vertellen we hebben een lekkage in de hal en Edwin komt vanmiddag langs.

Belde Marco op en zei:”wat zeg je mij nou weer lekkage in de hal”.”Ja,toen ik vanmorgen beneden kwam was er een hele plas water“:vertelde Marco mij. Schiet mij maar lek hoe dan,”dat zie je wel als je thuiskomt”:zei Marco verder.

Nou moet ik zeggen vanmorgen toen ik in de hal stond om alles af te sluiten gleed ik bijna uit en dacht nog wel zat er water onder op mijn schoenen niet nadenkend dat het water van de radiator uit de hal kwam.

Thuis gelijk alles vrij gemaakt zodat Edwin over bij kan komen en ik natuurlijk foto’s kan maken.

Nou heb ik gelijk wat saucijzenbroodjes ook voor Edwin meegenomen want hij komt ook van zijn werk en heeft net als ik ook honger natuurlijk dus straks even opwarmen kan hij gelijk smullen. Werkende mensen hebben vaak hetzelfde we kunnen beter gelijk beginnen met de klus want als we zitten hebben we geen zin meer dus als hij straks gaat wachten om te zien dat het niet meer lekt dan warm ik zijn saucijzenbroodje op.

De boosdoener was eerst een klein gaatje en later wordt het groter dat zie je op de andere foto.

Straks nog de andere ook bekijken als hij het eraf heeft gehaald die is ook als klein gat begonnen.

Deze keer was hij sneller klaar en de na-controle was ook goed de lieve man had genoten van zijn saucijzenbroodje wij nu blij hopelijk blijft de cv-ketel ook stabiel na al deze ellendes nu rustig genieten van onze avond en 🤞🤞🤞dat we voor lange tijd niks meer krijgen aan lekkages,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *