Zo fijn op de Vlietland

geplaatst in: verhalen | 0

Ik liep over het pad tot mijn verbazing zag ik dat de brug gerestaureerd was wou altijd zo’n gekloot met die brug gehad door een kuil voor de brug of was het op de afdaling maar nu is de brug veranderd wel heel mooi hoor.

Het liep al veel beter en ik voelde het in mijn buik en hart borrelen ik ga naar de plek waar ik mij zo fijn voelde samen met mijn liefje uren,dagen en bijna nachten er door gebracht het was geweldig zeg ik ben al op de helft.

Sneeuwklokjes

Kom nooit in deze tijd van het jaar op de Vlietland maar wilde van het zonnetje en de rust genieten en natuurlijk kijken hoe het aanvoelt op de Vlietland in mijn uppie dus ik ga het pad om maar niet voordat ik het bord op gefotografeerd want dat geeft aan ik ben daadwerkelijk daar geweest.

Het pad was drassige gelukkig heb ik goede schoenen wist ik natuurlijk wel en ik moet echt op de bank zitten waar wij altijd voor liggen het voelt onwijs goed en mijn hart begint sneller te kloppen ik ben bijna samen gekomen met mijn geliefde.

Deze foto stuurde ik rond met rara waar ben ik.

Ik geniet echt net of ik alleen op deze wereld sta(ben ik ook wel)geen kip te bekennen gezellig mijn broodje eet mijn drinken drink ik en bel mijn Bessie ik ben er en alles gaat oké ik ben een heel gelukkig mens voel mij helemaal opbloeien hier op ons plekje. Pratend tegen mijn Bessie maar ook tegen mijn geliefde schat ik heb het toch wel even gedaan samen met jou hier op de Vlietland ons thuis zo voelt het ook.

Een mond vol

Ruim een uur heb ik daar doorgebracht en het was vooral een mooie dag en een liefdevolle gedacht aan mijn man het water klotste tegen de kant de waterhoentjes vochten elkaar het water uit en ik heb een leeg hoofd en een zalig gevoel van binnen.

Marco ik heb het gedaan en nou weet ik dat ik alles aan kan jij bent de man die zoveel liefde en warmte heb geven en mij door het leven heb geleid en nu weet ik dat jij altijd op mijn zal gaan wachten op ons favoriete plek ik hou van jou zonder jou is het mij niet gelukt,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *