Zon of bewolkt

geplaatst in: verhalen | 1

Het waait maar het is niet koud,het regent maar niet lang toch pakken we alles in en vertrekken richting de Vlietlanden wat zullen we aantreffen zitten er wel of geen mensen want er waait een warme bries over mijn lichaam heen. Even twintig keer op en neer gelopen in het water en we ouwehoeren wat met Herman.

Het kooktoestel komt te voorschijn want Marco heeft trek in eitje dus ik gooi wat boter in de pan en tik een eitje open en ondertussen liggen vier eitjes in de pan tot ze door ons worden opgepeuzeld.

Het zonnetje komt nu echt door het brand op mijn rug en heb al twee 20 keer heen en weer gelopen af en toe een stukje gezwommen.En toen kwamen er een paar wolken over van licht naar donker,en in de verte hoorde je wat gerommel,je zag iedereen zijn boeltje in pakken en wij bleven liggen.

Een ander stel kwam er nog aan dus des te meer om nog te blijven wel al het grootste gedeelte in de bolderkar gepropt en toen verhuisd onder de bomen,maar toen brak die regenwolk open of zal ik zeggen hagelwolk want het hagelde zo hard parapluā€™s open gedaan kleed over de bolderkar en dicht naar elkaar toe kruipen tot het ging stoppen.

Aangekomen op de parkeerplaats komt de zon weer door,wat voel je dan lullig om weg te gaan,maar het gerommel bleef tot er weer een regenwolk open barste en wij toch richting huis reden,hartstikke druk op de weg maar eindelijk op de N11 schijn de zon weer thuis alles uit de auto en de garage in om te drogen,handdoeken in de wasmachine en daarna de droger in. Morgen nog een kans om wat van het zonnetje mee te pikken.

Mijn vakantie loopt ook ten einde maar heerlijk onze shoarma gegeten nog even relaxen in bad en daarna mijn bed in.

Zaterdag visdag lekker onze lekkerbekken halen en dan wel of niet gaan.

Liefst EstheršŸ˜˜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *