Zondag 19 juni

geplaatst in: verhalen | 2

Ik had lekkere borrelpootjes in de marinade gedaan, en mijn marinade bestaat uit ketjap Manis,knoflookpoeder,kerriepoeder,Djahe, ketoembar en loas en een heel klein beetje water. Hele nacht laten trekken en zondagochtend vroeg gebakken in de airfryer.

Dit eten we straks op de Vlietland met wilde Wietze salade

Maar we nemen ook krentenbollen en witte bolletjes mee omdat we nooit weten hoe lang we er blijven.

Maar rekening houdend met de werkzaamheden op de A4 nemen we een binnen door route hopelijk zie ik nog iets om te fotograferen.

Wij hebben altijd heel veel bij ons twee koeltassen één met alleen drinken en de ander met gekoeld eten dan hebben we een tas met natuurlijk ook kussens om op te liggen en een toilettas waarin azijn,alcohol,pleister,vijl voor mijn voetjes, vijl voor mijn nagels,een tekentang,een etui met nagelschaartje en een pincet en natuurlijk zonnebrand. Achterop hangt een tas met pannen en extra bordjes en bestek,mijn zwembril en zwem vliezen voor mijn handen en onze asbak en een rol toiletpapier. En natuurlijk een waterdicht picknickkleed en twee handdoeken. En alles past precies in onze bolderkar.

Op een gegeven moment kwam er een zwaan het veld op maar was ook weer snel weg nou zag ik veel mensen naar dat zwemstuk gaan en ik ben Esther en heel nieuwsgierig dus ik ook nam mijn mobiel wel vast mee.

Zo schattig drie jonge zwanen iedereen wilde er een foto van maken lijkt net een persmoment. Je kon ook niet even het water in want moeders die gaat dan blazen naar je dus dan moesten de mensen aan bij ons zwemstuk erin,na hun wasmoment gingen de zwanen weer op.

Buizerd

Even mijn lieve vogelspotter gevraagd dit is een buizerd ze vliegen heel veel over het veld denk omdat hun leefgebied zo verstoord is door de werkzaamheden op de A4.

Op een gegeven ging het regen snel onze spullen ingepakt en richting huis onderweg nog deze foto gemaakt

Marco speciaal terug gereden zodat ik er een mooie foto van kon maken thuis aangekomen moesten we nog eten

En na eten een film gekeken van the Captain en weet niet wat het was maar om kwart over negen waren we ontzettend moe dus ons bedje in gegaan.

Vandaag nog een vrij fijne maandag😘.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *