Zondag in Gambia

geplaatst in: verhalen | 0

Op mijn mobiel stond de tijd op half negen maar ik Gambia was de werkelijke tijd half acht dus we waren vroeg uit de veren. Veel mensen hebben vrij en gaan net als de toeristen naar het strand dus het was zwart van de mensen.

Omdat de meeste dicht bij het strand wonen douchen ze in de zee en wassen ze hun kleren en zo ook een paarden.Bij Ali Baba liggen we heerlijk je kan lekker tot rust komen en alles gaat aan je voorbij zo ook al de verkopers.Bij Ali Baba eten een sandwich en soms moeten we van boss lady ook eten wat ze voor iedereen klaar maakt.

Toen we onze sleutel op haalde bij de receptie en Marco vertelde Henk de receptionist dat het lampje boven ons bed het niet goed. Nou zou hij naar de kamer komen om te kijken,nadat Henk het erover eens was dat er een elektricien erbij moest komen. Die belde hij gelijk op en binnen tien minuten was hij er,hij keek ernaar en bedacht ineens ik heb geen trap en het plafond is best hoog,hij zocht om zich heen en dacht weet je wat ik haal de koelkast van de muur en ga daar op staan. De lampen eruit gedraaid te hebben haalt hij uit onze schemerlamp de lamp eruit en toen kijken of hij het deed,maar hij deed het niet. Dus dan maar de lamp van het plafond halen en de draden misschien omwisselen en ja,hoor hij deed het nu. Het moreel van het verhaal is de lamp aan het plafond doet het nu,alleen de schemerlamp niet meer.

Toen ze weg waren gingen we douchen en om ons omkleden om richting de strip te gaan. S’avonds eten we op de strip en het was vandaag een lekkere pizza.Na het eten lopen we naar stars toe om te genieten van de muziek,we zijn bekende geworden iedereen die geeft ons een hand we hebben ze een keer of twee gezien.Toen we terug waren in hotel was de receptionist niet echt vriendelijk want hij snauwde ons zo af over onze airco die zoveel lawaai of we het uit kunnen doen.

Nou was het in de kamer warm en toen konden we onze airco weer opnieuw opstarten.

Gelukkig was het na het sigaretje lekker afgekoeld in de kamer en konden we eindelijk gaan slapen welterusten💤💤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *