Zonnige vooruitzichten

geplaatst in: verhalen | 0

Voor dinsdag hadden ze mooi weer voorspeld met warme temperaturen dus we hadden bedacht om heerlijk een dagje naar ons favoriete strandje te gaan,ik zou van mijn werk maaltijdsalades meenemen voor manlief met kip en bacon en voor mezelf tonijn. Toen ik belde nadat ik klaar was met werken was mijn liefje er al en ons vriendinnetje ook.

Het was niet druk onderweg dus ik schoot lekker op en was rond kwart voor drie op de afslag van Vlietland. Marco vertelde mij dat ik rustig moest rijden omdat ze wat veranderd hadden aan de route dus ik was gelukkig een gewaarschuwd vrouwtje.
Ja er is inderdaad veel veranderd er komen meer bochten en er is een soort tunneltje gebouwd waar je onderdoor moet de weg is iets smaller geworden.
Maar bij voor ik de bocht naar rechts maakte heb ik deze foto even geschoten
img_0674
Bij de parkeerplaats zijn de motorrijders weer aan het lessen het was niet erg druk dus ik kon makkelijk een parkeerplek vinden……….
Als je dan aankomt dan kom je dit bord tegen
IMG_0675
Want eerst krijg je het textielstrand en daar moeten we langs lopen en dan loop je ook langs de frietkraam die alleen open is al het echt super weer is…….en dan loop je de weg verder af en dan kom je bij een brug die over moet ja wij liggen aan de andere kant van het water.
IMG_0677
Dan loop je nog een klein stukje langs het bos en tijdens de storm zijn er toch een aantal bomen gesneuveld.

Mijn vriendinnetje Tanja vertelde dat er nu ook berenklauw groeit naast het pad het is nog klein maar het wordt heel erg groot,dus voor de mensen die ook op de deze plek komen en het lezen kijk wel uit als je met je kinderen hier heen komt want je kan lelijke brandwonden krijgen van de berenklauw.

Maar als je dan hier dit pad afslaat dan kom je dit bord ook nog tegen en dan ben je eindelijk op de plek van bestemming
IMG_0678
Nou na de hele wandeling ben je wel heel erg toe aan wat rust en hier ben ik dan eindelijk met mijn mannetje aan het liggen en genieten van de zon.
IMG_0689Lekker luieren samen met onze vrienden hier op de Vlietland,ook hebben we ganzen vrienden maar die nemen nooit eten mee maar willen alleen eten hebben af en toe geven we ze wel iets maar niet altijd.

Mijn vriendinnetje Tanja heeft nog een aantal kikkervisjes gered die lagen in het veld in een klein plasje en die heeft zij naar een wat groter beekje gebracht,wat een lieverd he is echt een dierenvriend………ik hou van jou hoor lieve Tanja……
Als de zon wat ondergaat en het wat frisser wordt dan vertrekken we allemaal naar huis toe……….

Zie ze staan mijn twee lieve schatten………….zo brengen wij ons vrijde uren door lekker liggen op de Vliet en als het water wat warmer wordt zwemmen we allemaal heerlijk in het meer………
Van mij mogen het meer van deze dagen worden lekker in de vrije natuur en dan niks aan je lichaam hebben………lekker hoor…….
Liefste Esther

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *