Zwemles 11 april

geplaatst in: verhalen | 0

Ik was weer de enige die in het 180 bad zat en ik ging eerst de potlood duik doen en dat ging best goed en daarna zei Joey:vandaag geen we door het gat duiken en dat deed ik dat ging goed.Daarna moest ik nog een keer duiken door het gat en dan een rondje langs de kant zwemmen schoolslag.Nog een duiken door het gat en dan zwemmen op mijn rug ook een rondje langs de kant.

Voor de derde keer gedoken door het gaat en nu borstcrawl tot aan de derde streep(zit op de bodem)en dan doorzwemmen had Joey het niet gezien moest ik van de andere kant rugcrawl doen tot de derde streep en dan doorzwemmen.

Voor de vierde keer door het gat en dan schoolslag tot aan de lijn en dan rugcrawl toe aan de overkant en daarna vanaf de boeilijn drijven drie op mijn rug en dan vijf tellen drijven daarna weer drie beenslag dan tien tellen drijven maar voor ik dat moest doen moest ik drijven zonder dat ik mijn armen en benen moest gaan spreiden maar stil liggen.

Daarna op mijn buik drie slagen dan languit drijven dan weer drie slagen en dan gespreid drijven vijf tellen weer drie slagen dan tien tellen drijven en op het laatst moest ik watertrappen volgend Joey twee minuten en deze gek probeerde het maar ik werd zo moe dus ik stopte en Joey lachen want één minuut was al goed geweest.

Daarna had hij mij uitgedaagd om in het buitenbad te gaan zwemmen ik ben geen schijterd dus ik met hem naar buiten en ging via de trap er tot aan mijn borstkas en het water was echt heel koud snel naar binnen en als een potlood dook ik het water in.De laatste vijf minuten zaten we te praten en ik vond toch wel dat ik het perfect deed vandaag zo trots dat zoveel keer door het gat was gegaan ik denk dat Marco mij gisteren een bezoekje heeft gebracht want had een aalscholver in de tuin die zich liet opdrogen in het zonnetje en denk dat Marco mij heel veel geluk wilde wensen met het zwemmen.

Lieve schat jou kleuter doet het nu wel even zwemmen vijfendertig minuten intensief bezig geweest ik kan je zeggen ik ben super trots op mezelf,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *