Zwemles 25 januari

geplaatst in: verhalen | 0

Voordat ik door het draaihek ging hoorde ik dat Yvonne ziek was en dat er een andere badinstructeur was en Joey zei gelijk kom je in het diepe zwemmen en dat liet ik mij geen twee maal zeggen dus ik dook van de kant in het water en de afmeting tot de zwemlijn boei is langer dan van kant naar kant en zo heb wel een paar keer wat baantjes gezwommen maar borst en rugcrawl die deed ik van kant naar kant maar ging met Farid duiken en zwemmen en ook schuin oversteken het was echt zo leuk ik genoot er echt van.

Joey vroeg of we ook onze diploma’s wilde halen maar het schijnt dat ze alleen A en B doen en C niet maar dat ging hij nog voor de zekerheid vragen maar het was echt super heb ook geoefend met borstcrawl op het lange stuk en dan daarna door zwemmen met schoolslag maar jullie weten ik moet dit eerst in het 1.30 proberen daarna deed ik in het 1.80 en daarna het lange stuk en dat ging goed oefenen en oefenen.

In het diepe bad zijn we maar met drie man aan het zwemmen heb meer ruimte om banen te nemen in het andere bad zwemmen er zeven mensen en niemand zwemt rechte banen inclusief ik maar nu heb ik meer vrijheid en ben ik Auke steeds op sleeptouw aan het nemen om ook dingen uit te proberen want ik ben echt een waaghals geworden duiken heel diep en door zwemmen dat is mijn motto geworden.

Moet volgende week aan Yvonne zeggen dat ik aan de kant van Joey wil blijven zwemmen want ik vind het echt super daar bezig te zijn en het uitdrijven is echt veel en veel beter geworden ben nu minder moe alleen met borstcrawl wordt ik wel sneller maar dat komt omdat ik met mijn gezicht in het water moet maar volgende week gaan we ook nummers uitwisselen zodat ik een keer bij Farid en Nurk op visite kan gaan. Wel gezellig en leuk om ook wat vriendschappen hier te krijgen maar ik ga lekker slapen morgen ga ik naar Woerden om een kennis te bezoeken heel gezellig…..fijne avond,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *