Zwemles 7 maart

geplaatst in: verhalen | 0

Zo spannend mag met korte broek,t-shirt en schoenen zwemmen vind het echt spannend. Ik laat het later wel weten hoe ik het vond of niet vond.Benieuwd wie er allemaal komen vandaag vorige week waren er in het ondiepe bad maar drie mensen. Een iemand is er mee gestopt weet niet waarom maar Yvonne moest het echt nog een keer horen want hij kwam al midden in de maand mee zwemmen en nu al had hij genoeg ervan

Wat mij ook heel nieuwsgierig maakt is of de groep voor ons volgende gewoon gaan zwemmen ivm de ramadan die volgende week maandag begint zal dan wel misschien rustig zijn en dan hebben we geen geklaag lekker hoor een maand geen geklaag.

Glenn heeft deze foto gemaakt ik was nerveus want ik heb nooit iets aan als ik ging zwemmen dus een badpak was één ding en nu gekleed in zomersteneu is de volgende ik dook vanaf de kant en dat ging heel goed alleen het is heel erg wennen met schoenen aan maar ik ben weer een stapje verder met het vertrouwen in mezelf en dat mij weer trotser op hoe ik het leven heb opgepakt volgens Joey is het na vier oefenen van zelf sprekend om met schoenen te zwemmen.

Er waren in de groep van Yvonne maar vier mensen en bij Joey maar twee Zeda en ik Farie en Auke en Mees waren er niet maar ik maak het zelf wel gezellig vooral met Joey we lachen best veel en hij geeft mij veel instructie zodat ik meer vertrouwd raak met het water nu vierkantjes gezwommen in het midden want Zeda zwemt vaak dicht bij de kant zodat zij zich meer en meer vast kan houden als ze moe raakt dat deed ik eigenlijk niet maar denk dat ik het geleerd heb van Marco omdat we van strandje naar strandje zwommen en je nooit ergens aan kon vast houden maar ik denk dat ik in de zomer minder moeite heb om dit te doen.

Volgende week is Joey er niet hij heeft dan een herhalingscursus voor EHBO en BHV dus ik wens je heel veel geluk en hopelijk haal je net als Yvonne ook een goed cijfer. Mensen deze dame gaat slapen morgen laatste dag dan weer een lang weekend maandag krijg ik de uitslag van mijn bloedafname en urine,

Welterusten,liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *