11-07-2017

geplaatst in: verhalen | 2

Wat gaat de tijd snel zeg wese zitten nu al in de zevende maand en er is wel mooi weer geweest want er is weinig regen gevallen alleen is er minder zon geweest en vandaag mocht ik vroeg naar huis en besloot even mijnhaarkbij te laten knippen dus heb weer een lekker kort koppie.
En ik dacht ga mijn mannetje te verrassen dat ik vroeg thuis ben alleen ik ben en blijf af en toe toch een kleuter en besluit hem te bellen als ik bijna thuis ben.
En waar kan je dat beter doen op een plek waar je even kan stil staan en daarom kon ik ook gelijj deze foto maken wat ik al vaker over nagedacht heb…..
​Dus nu heb ik de mooie kans om even stil te staan en mijn mannetje aangeven dat ik al vrij ben en onderweg ben naar huis.
Met een grote glimlach reed ik verder naar huis in mijn gedachtte bleef die gele pechpaal hangen en zag die witte op mijn oogvlies zitten en dacht misschien heeft de zon ook even een doek over zich getrokken en er op hebben staan even buiten gebruik….en dan moet even iemand die doek eraf trekken zodat de zon weer in gebruik is…..😂😂.
Toen ik aankwam stond mijn schatje al buiten met onze goede vriend Ruud want ze waren even bezig met ons hek…..en manlief keek mijn aan en zag gelijk dat ik ook naar. De kapper geweest ben.
Het hek lieten ze maar voor wat het was,moest nog even terug het dorp in om wat geld te pinnen,en ik sta eigenlijk versteld van mijn zelf dat sinds ik hier woon ik veel rustiger en geduldiger ben geworden,want er stond een wat oudere man voor mij….en ik wachtte rustig op beurt na een minuut of tien draaide het oude mannetje zich om en schrok er van dat ik achter hem stond te wachten.
Hij veronderschuldig zich dat hij zo lang erover deed.
Ik zei is geen probleem heb geen haast.
En hij antwoordde sorry ik heb zo van die moment dat ik aan het dagdromen ben.
Toen vroeg ik hem was het een mooie dagdroom.
Nou antwoordde hij mij er stond een mooie vrouw achter mij.
Nou toen antwoordde ik hem dan kan u nog wel even staan dan kan u even verder dagdromen.
Nee,hoor antwoordde hij gaat u gang fijne dag verder tot ziens.
Tot ziens meneer.
Nou heb ik wel dat sinds ik hier al langer woon ik veel geduldiger en relaxter ben geworden in het begin had ik minder geduld dus dat geeft wek een heel voordeel nu ik in een dorp woon en niet meer in de grote stad.
Het is al avond en tijdens het tv kijken viel al het stroom uit en we dachten gelijk zal het in onze nieuwe meterkast zijn Marco belde al gelijk naar Frans maar toen zag ik dat ineens iedereen in de straat naar buiten kwam dus het is niet alleen bij ons,gelukkig duurde het maar tien minuten…..
En nu is mijn wifi er weer en kan weer mijn blog afmaken😉
De zomer mag wel echt komen moet nu echt bijkleuren iedereen een fijne avond

Liefst💋💋Esther💋💋

2 reacties

 1. rietepietz

  Altijd leuk zo’n meevaller.
  Hier lijkt er ondertussen inderdaad iemand een doek van de zon af te trekken, leuke vergelijking met die ingepakte praatpalen. Einde van een tijdperk, ze zijn niet meer nodig met al die mobile bel mogelijkheden.
  Dorps wonen haalt inderdaad wel een beetje de stress uit het leven, heerlijk toch?

  • ellymay47

   Klopt……..ik merk het verschil helemaal werk natuurlijk nog in nodig Amsterdam daar ben ik veel onrustiger dan als ik thuis ben maar voorlopig blijf ik daar nog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *