16 mei vertrek uit Turkije

geplaatst in: verhalen | 0

Om acht uur zitten samen te roken op balkonnetje en nog een keer laatste ontbijt samen na 24 uur moet ik alleen ontbijten in mijn huisje zal de aanspraak en gezelligheid wel heel erg missen hoor(teken dat ik het ontzettend naar mijn zin heb gehad).

Mijn laatste ontbijt:3 Geroosterd brood met drie verschillende vleeswaar,een wentelteefje een halve tosti met kaas een spiegelei en een klontje boter.

Dit heb ik als laatste gegeten en als laatste drankje een diva macchiato dat was even lekker en mijn koffer is al ingepakt alleen de laatste dingen die ik nu nog draag om lekker van het zwembad of naar het strand te gaan.

De laatste keer om een handdoek te scoren en de laatste keer om de kamer te openen.

Kaart om deur te openen
De kaarten om handdoeken te lenen
De laatste keer dat ik uit bed ben opgestaan.
Laatste uitzicht op de zee
Kippensoep met stokbrood.

Daarna nog wat genomen weet niet of ik later wat op kan dus mijn bord is vol geschept.

Flatbread patat kipstukjes geroosterd en een runderworstje
Drie partjes sinaasappel

Nu gaan we onze middag bij het zwembad doorbrengen nog wat foto’s en één duik🤣🤣🤣🤣niet eens geprobeerd.

De achterkant van het hotel
Een bonte kraai op één van de ligstoelen

Ook even het assortiment van de ijsjes in de kar en wel ijsje ik heb genomen.

Nog even gelegen en rond vijf uur zijn bij de Spa ons om gaan kleden en alles wat nog in de koffer moest gedaan half zeven wachten in de rij om ons laatste avondeten te doen.

Pasta kipsate een runderworstje kippenpootjes en spinazie

We zijn gaan wachten tot we opgehaald werden door het busje van Tui ik nam nog als laatste een kop warme chocolademelk.

In het busje kan je fooi geven dat deden we ook was voor die man ook leuk om te krijgen en je kan ook drinken krijgen tijdens de rit.

Om rond half negen uiterlijk negen uur waren op het vliegveld en eerst maar een peuk de controle is best streng eerst de koffers en handbagage op de band dan kan je inchecken met de roltrap naar boven toe.

Dan naar de gate zoeken nummer 63 en dat was een drama ik werd eruit gepikt om mij helemaal te fouilleren en er werd vezels van mijn kleding afgehaald die moest door een scanner gelukkig ging het goed maar voordat ik aan de beurt was stond er een jongedame wel bijna 20 minuten te wachten op een goede uitslag en uiteindelijk mocht ze van de hogere hand doorlopen waardoor ons vliegtuig te laat vertrok.

Twee en half uur vliegen

Op Schiphol de douane ging vlot dan de koffers met een pendelbus naar de parkeergarage P3 en dan mij afzetten.

Snel naar binnen is hartstikke koud in het kikkerlandje als je met een temperatuur van 36 graden uit Turkije hier aankomt nu mijn bedje in,welterusten allemaal,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *