Afgelopen weekend

geplaatst in: verhalen | 2

Ik had de zaterdag voor mijn collega overgenomen voor een keer,was wel weer even wennen om dan vroeg op te staan,maar toch gelukt.

Het hele weekend regende het en toen lekker in bad gelegen met de radio zacht en alleen maar genieten van het tikken van de regen op het badkamer raam.

Heb nergens zin in dus lekker in mijn badjas hangend op de bank en lekker wat opgenomen films kijken,af en toe opstaan voor een kopje thee en koffie dat is zo heerlijk dat we het om de beurt doen.

Als ik naar de keuken ga om thee en koffie te halen zie ik hoe de regen in een bakje spettert dat wil ik vast leggen,nou kan ik met mijn camera een paar shots achter elkaar schieten en hopend dat ik toch iets moois er op heb.Als het het resultaat bekijk ben ik tevreden het is mij gelukt,maar mijn geduld werd wel op de proef gesteld.

Een kort weekend gehad en dan gaat het wel snel dat de maandag zich weer aandient. Nog even na mijn werk een foto geschoten van een nijlgans.Hij had twee bandjes om zijn poten zodoende werd mijn aandacht getrokken en moest ik echt op de foto.

2 reacties

  1. rietepietz

    Moet kunnen hoor zo’n dagje bank hangen, heerlijk op z’n tijd, zeker als het slecht weer is. De spetter foto’s zijn echt goed gelukt dus dat was een beetje geduld wel waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *