Afscheid 1289

geplaatst in: verhalen | 0

Het begon vanmorgen toen ik de mooie skyline zag en dacht alleen aan één ding ik wil nooit meer in zo’n filiaal gaan helpen.

Maar we willen koffie en daar moet ik bij de Shell zijn alleen geen één automaat werkte en de medewerkers van de kassa konden ons niet helpen,daar moet een speciaal mannetje voor komen lekker dan. Dus ik ben doorgereden naar mijn Bessie om haar een fijne vakantie te wensen en daarna naar mijn tijdelijke werkplek gegaan. Eerst een parkeerplek gevonden,parkeerbon gehaald en wat echt handig is dat ik via mijn BMW app kan zien waar ik geparkeerd ben.

Maar dit keer zag ik de opener aankomen voordat naar de overkant kon oversteken dus we waren op tijd binnen alle ovens voorverwarmd,karren naar voren gehaald en beginnen maar,aangezien dat de leidinggevende mij af op de hoogte had gebracht dat ik vandaag alleen stond begrijp ik natuurlijk zelf wel dat ik de wand moet doen.

Om tien kan ik eindelijk gaan eten en even gaan zitten maar omdat dit mijn laatste dag is had ik alleen al over vier uur kan ik dit ver achter mij laten en nooit meer over nadenken. Toch zat het mij niet lekker dus ik tegen een leidinggevende van de kassa toch mijn ontevreden uit gesproken vond dat ik niet echt op de hoogte was dat zij zoveel artikelen hadden gesaneerd en dat ik niet wist dat ik hele dagen alleen stond en ik weinig door de SM en de leidinggevende vers feedback kreeg voelde net aan of ik als hulp werd aangezien,maar als een medewerkster van dit filiaal.

Zij vond dat wel vervelend dat ik niet echt lekker gewerkt had maar met veel druk op mijn schouders en tuurlijk kon zij het niet wegnemen maar om het te compenseren wilde mij toch wel iets geven om de pijn te verzachten,zie foto👇👇👇👇.

Op de Vlietland heb een uurtje lekker geslapen en daarna hebben met z’n vieren ( Maja,Nienke,Jamie en ik) regenwormen gespeeld daar een andere blog over het spel. Kan er vast over verklappen het is een heel leuk en leerzaam spel (vooral om hoofdrekenen is belangrijk).

Maar van Til eerst wat patatjes gekregen dat zij heeft gehaald bij de snackbar.

Dit was ooit vroeg in de morgen genomen toen was hij nog dicht.

Dat gang nummer twee want eerst hadden we stukjes gesneden brood met Aioli en kruidenboter gegeten dat Nienke en Jamie voor ons smeerde dat was gang nummer één en nu beginnen we aan gang nummer drie.

Lekkere Turks brood met shoarma gegeten en heel veel knoflooksaus,rode shoarmasaus en sambal en natuurlijk zoals Maja het noemt ook gezonde groen er tussen. Daarna deden we het spel Keer op Keer maar hopelijk kan ik daar ook weer foto en een blog van maken.

Onze laatste gang was Kersenvlaai omdat Jamie jarig is geweest ik zelf had geen foto ervan gemaakt.

Morgen kijken wat het weer doet ze geven 40% regen op dus wie zien het morgen wel eerst lekker naar mijn bedje toe,Welterusten allemaal,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *