Bedankje aan Inge

geplaatst in: verhalen | 2

Toen we terug kwamen uit Bali had ik mij voor genomen om langs het reisbureau Tui te gaan om medewerkster Inge te bedanken voor de moeite die ze heeft gedaan  om mij een
onvergetelijke vakantie te bezorgen.
Daar bedoelde ik eigenlijk mee,dat ze het samen met mijn lieve schat achter mijn rug hebben gepland net als mijn bedrijfsleider Peter en Nicky.
Maar Inge heeft er voor gezorgd dat ik niets maar ook niets te weten kwam,ook niet via een betaling want normaal willen ze het overgeschreven hebben het bedrag maar Marco mocht het in twee keer contant betalen,het zit namelijk zo dat ik er altijd achter zo komen dat er veel geld van de rekening afgehaald zo worden omdat ik alle betalingen doe,maar contant geld nemen we wel vaker op.
Dus zo zijn we op de 15 januari naar gouda gereden met een klein presentje om Inge even te bedanken,toen we daar aan kwamen regende het maar ik moest en zou gaan.
Daar aangekomen was ze even bezig met een telefoontje en daarna kon ze ons ontvangen ze vroeg honderd uit hoe ik het heb gehad en vertelde het is een vakantie die ik nooit meer vergeet en ik heb haar gezegd ik heb alles gedaan wat ik wilde en ik was zo gelukkig in Bali ik heb heel erg genoten en toen gaf ik haar het presentje die zij kon samen delen met haar andere collega’s ze was er erg blij mee en zei dat hoefde jullie niet te doen dit is ons werk,maar ik wilde dat heel graag doen en wilde natuurlijk zien wie die lieve vrouw was.
Hebben haar niet langer opgehouden en hebben toen afscheid genomen.

Dank je wel Inge van reisbureau TUI………..

2018-01-14-10-37-26.jpg

2 reacties

Geef een reactie