Bekokstoofd

geplaatst in: verhalen | 0

Marco had op het veld verteld aan bekende dat zijn kleuter 16 juni al zeven jaar aan het bloggen is en toen Maja dat hoorde zei ze:”zullen Esther verrassen met een taart”. Ze hadden het al helemaal uitgedokterd hoe ze het zouden gaan doen.

Als Esther met Sjaak aan het wandelen is dan heb ik driekwartier om in Voorschoten een taart te scoren en dan als ze terug is dan laten we die taart zien.

En Esther liep richting het veld en dacht vandaag ga ik eerst slapen want ik ben bekaf dus toen ik aankwam vroeg Maja:”Esther ga jij met Sjaak wandelen of zou ik gaan”. Toen ik mijn plan vertelde gooide ik natuurlijk roet in hun plan en daar hadden ze beide even geen rekening mee gehouden. Hoe nu oké Marco gaat met Sjaak wandelen en Maja kon een fiets lenen om haar plan uit te kunnen voeren.

Maar deze dame kon nog niet de slaap vatten en wilde een sigaretje roken de personen om mijn heen vertelde precies wat Marco had gezegd hij was aan het wandelen met Sjaak zocht ik een peuk kan ik mijn sigarettenhouder niet vinden nee heb ik die in de auto gelaten.

Ik kleedde mij aan en zei tegen die zelfde personen dat ik even naar de auto ging om mijn sigaretten te halen want ik was bang met wat er ooit in Marco zijn auto was gebeurd. Marco had in zijn auto een pakje sigaretten laten liggen op zijn dashboard en in het pakje zat ook een aansteker en het was ook zulk warm weer als vandaag en toen ontplofte die aansteker alle sigaretten en pakje en aansteker waren en stukken het lag door de hele auto heen en daar was ik ook bang voor daarom toch maar even ophalen.

Ik kwam terug nog geen van twee waren op het veld te bekennen dus ik bleef wakker kon toch niet slapen in die hitte en daar zie ik Maja aankomen op de fiets ze had een plantenspuit gekocht en Marco kwam een kwartier later aan met Sjaak.

Marco en Maja die waren eigenlijk verbaasd dat ik wakker was en toen kwam de schat met de taart aanzetten. Ik ben toen in de schaduw toch even gaan slapen was onderhand twee uur geworden maar ze hebben gewacht met eten maken maar mijn maag kreeg wel een beetje trek.

Wat staat er op het menu: Tartaartjes,krieltjes en gebakken uitjes met champignons.

Wat was het lekker gelukkig twee kookstellen dus het was snel bereid en natuurlijk samen koffie met gebak wat Maja had gehaald de groep werd wat groter 10 man en iedereen moest weten dat ik zeven jaar blog.

AH cookie& cream taart

Nou niet iedereen op het veld weet dat ik blog maar wel de meeste waar we mee omgaan. Dank je wel lieve schat voor de taart hij was erg lekker.

Maar Sjaak was nog niet al zijn energie kwijt geraakt omdat Marco niet echt wist hoe hij Sjaak moest bezighouden want Sjaak wilde steeds terug naar het veld dus van lopen en rennen kwam er niet veel van dus toen hij op het veld los mocht wilde hij steeds gaan spelen.

Op mijn TikTok kanaal kan je het zien http://www.tiktok.com/@muisje67.

Mijn maatje Sjaak

Rond tien uur gingen we naar huis hopelijk vind ik een plek om te laden want nu de prijzen van onze gas en energie rekening zo hoog zijn laad ik hem nu op een openbare laadpaal.

Gelukkig wel een plekje en als hij klaar is kunnen we naar bed tot morgen,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *