Bewegen op mijn manier

geplaatst in: verhalen | 0

Ik ben zondagochtend op de weegschaal gaan staan en toen gaf hij 60.9 aan niet dat ik er ontevreden mee ben kwam een jaar geleden van de 66 kilo af. Had er wel een foto van maar die is wat wazig maar wat maakt dat eigenlijk uit. Maar wil het rustig opbouwen vooral omdat ik net hersteld ben van een buikgriep. Van morgen één schnittbroodje met smeerworst gegeten en een paar droge crackers en daarna ongeveer 15 minuten gelopen. Daarna nog Hula hoop gedaan tot de duizend dat is ook ongeveer 15 minuten.

In de middag had ik een bordje macaroni genomen met wat Spaanse panecillo’s daar zit knoflook&peterselie op zal er even een foto bijzetten dan weten jullie wat ik bedoel.

Toen heb ik weer 15 minuten gelopen en Hula hoop gedaan en ik denk dat ik voor mijn avondeten wat makkelijks neem heb kaas-uienbollen gehaald bij de Jumbo en daarbij heb ik geluk gehad normaal zijn ze allang op omdat zij maar één zak per dag bestellen daar heb ik ooit over geklaagd hopelijk bestellen ze er meer want ze zijn echt heel lekker dat vind ik😂😂.

Ze zijn wel wat prijzig dat is niet alleen bij hun maar andere supermarkten ook maar als ik er trek in heb haal ik ze gewoon bezuinig wel op andere dingen dan. Ik ga niet dagelijks op de weegschaal maar probeer iedere week een update te geven van mijn bewegingsproces.

Tot het volgende weeg moment,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *