Boek 9…..Het meisje in het bos

geplaatst in: verhalen | 0

Waar gaat het boek over:

Ik heet Ruby.Ik woon bij Barbara en Mick. Zij zijn niet mijn echte ouders,maar ze vertellen hoe ik me moet gedragen en wat ik moet zeggen. Ik moet zeggen dat mijn blauwe oog en de blauwe plekken op mijn armen zijn veroorzaakt door een val van de trap. Maar er zijn dingen die ik niet zal zeggen. Ik ga ze niet vertellen dat ik op zoek ga naar mijn echte ouders.

Op Ruby’s dertiende verjaardag doet ze een ontdekking:de mensen die haar opvoeden blijken niet haar echte ouders te zijn.Dat betekent dat haar echte vader en moeder ergens anders zijn,en Ruby besluit dat ze niet zal rusten voor ze hen heeft gevonden.Ze loopt weg,het bos in, met alleen een koffer in haar hand.Als ze een stel andere kinderen ontmoet, broertjes en zusjes die alleen in het bos lijken te wonen,sluit Ruby zich bij hen aan.

Het komt in genre:Thriller

Pas toen ik veel verder in het boek was en kennis met Tom,Crispin en Elizabeth, schaduw(Joshua Black) en meneer Groenewagen(Lewis Black)vond ik hem verwarrend maar ook weer spannend omdat ik toch wel wilde weten wie alle mensen waren die Ruby steeds zag.

Schrijfster van dit boek:Kate Hamer.

Zij heeft meerdere boeken geschreven:Het meisje in de rode jas.Mocht ik hem ooit vinden in een mini bieb zal ik die zeker ook lezen,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *