Camping Jagerstee

geplaatst in: verhalen | 0

Maja verteld altijd hoe leuk ze kamperen vind heerlijk slapen in een tent of caravan en dan genieten van bosrijke omgeving. Dat komt omdat zij als kind in de zomervakantie of weekenden met haar ouders en zus naar Epe gingen om op de camping Jagerstee de vakantie door te brengen en die herinnering wilde met mij gaan delen.

Het was 25 km van Apeldoorn vandaan en natuurlijk wilde er met haar naar toe en dan kwamen er zoveel bij haar op een groot grasveld met twee doelen die nu omgetoverd is als speeltuin waar alle kinderen zich vermaken. Een groot zitkuil waar je lekker kon chillen en waar ze feestjes gaven.

Zij verteld waar ze eerst stonden met een tent en later op een ander stuk veld met de caravan je zag haar glimmen van haar herinneringen en er waren nog zoveel dingen die wel veranderd waren maar voor hij was het net toen ze nog jong was. We dwarrelde daar heerlijk rond en ik vond het zo leuk om dat te horen hoe ze er van genoot om het aan mij te vertellen. Ik maakte niet veel foto’s maar liet haar helemaal gaan.

Aan deze paal kunnen de kinderen tekeningen achterlaten na een uurtje gewandeld te hebben kwamen ook nog een familielid van haar daar tegen en dan kan je niet zomaar voorbij lopen zonder gedag te hebben gezegd.

Haar herinneringen aan de Ossenstal waar ze met z’n allen op de fiets een pannenkoek gingen eten en dat deden wij natuurlijk ook op naar de Ossenstal. Binnen was allemaal gereserveerd maar buiten was genoeg plaats dus onder een grote parasol namen we plaats.

Wat ga ik nemen voor pannenkoeken maar eerst een cola en Maja wilt een thee en nu dan wachten tot die pannenkoeken worden gebracht want het drinken duurde wel lang zal wel heel druk zijn.

Achter Maja werd een scène opgenomen maar die persoon komt mij niet heel bekend voor. Wat hebben we besteld Maja nam een pannenkoek met banaan,zonder Nutella en ik nam een Veluwse pannenkoek.

Bij mij zat er spek,hamblokjes,kaas en ei in het was echt machtig zeg heb nog een stukje meegenomen in een doos.

Even aan de medewerker van de Ossenstal of hij een foto van ons samen kon gaan maken.

Na lekker gegeten te hebben vertrokken we richting huis maar niet voorbij we even bij geladen hebben bij een Fastned had het nooit eerder gedaan hebben nog tijd om naar de toilet te gaan en iets te drinken halen.

Ik ging snel naar de toilet en dan overal foto’s van maken ben echt een gekkie.

Voor de deur was geen plek dan wat later kijken Maja was nog even kop thee wezen drinken en toen ging zij ook naar huis. Wel op de lader gedaan maar ik kan zondag verder laden maar nu mijn bed in.

Welterusten,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *