Controle gehoorapparaat

geplaatst in: verhalen | 3

Heb nu twee weken mijn gehoorapparaat en had een afspraak voor een controle. We hadden om 11 uur de afspraak staan en het was niet erg druk op de weg in verband met vakantie. Ik moest vertellen hoe het was gegaan,ik kon vertellen dat ik er nog steeds superblij mee ben hoor nu beter alleen van sommige mensen moest ik wennen aan hun stem. Ik wilde stemgeluid duidelijker hebben en andere geluiden wat minder en de app op mijn mobiel werd ook aangepast zodat ik bijgeluiden uit kan zetten.We waren best snel klaar ermee en heb over twee weken nog een extra controle dan kan ik na een maand een definitieve besluit nemen dat ik deze gehoorapparaat wil hebben.
Daarna zijn we lekker een hapje gaan eten in Amersfoort……zonnetje scheen heerlijk.

Teruggaande zijn we even langs Arif gegaan omdat Marco zijn kunstgebit nog niet lekker zat en dat werd door Arif verholpen en toen zijn we naar huis gereden onderweg zagen we een ooievaar in het weiland staan en het leek wel een standbeeld dus toen is Marco terug gereden zodat ik er een mooie foto van kon maken.
lrg_dsc03692

Dinsdag:

Vandaag zouden we met een aangepast rooster werken in plaats van 6 uur beginnen we 7 uur en dan kijken hoe het werkt,want het is vakantietijd en dan zou het niet echt druk zijn.
Dat betekent ik kan een uurtje later opstaan en dat was wel even wennen als je al jaren op de zelfde tijd opstaat en nu later mag,Marco die maakte mij ook wakker op de tijd dat ik normaal op sta en ik eigenlijk schrok dat ik mij verslapen had,maar gelukkig het was niet zo.Het weer zou de hele week super zijn dus voor mij lekker genieten na mijn werk op de vlietland……..soms krijgen we van mensen daar te horen wonen jullie hier ofzo…..
Af en toe lijkt het er wel op dat we wonen want we zitten altijd op de zelfde plek en iedereen gaat altijd eerder naar huis toe,maar nee mensen we gaan gewoon ook naar huis toe.
Marco die zegt wel eens mijn kleuter lijkt wel op Tanja want als die iets ziet van vogels,vlinders dan vliegt ze over het veld……

Sinds ik mijn camera heb met 30x zoom ben ik dagelijks bezig met mooie plaatjes schieten en daarom deel ik het graag op mijn blog.

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Op Zaterdag ben ik altijd vroeg vrij van mijn werk en dan haalt Marco altijd lekkerbekjes bij de viskraam in Bodegraven en ik neem altijd broodjes mee van mijn werk.
Op de parkeerplaats is het best druk en ik moet een extra rondje rijden om een plekje te vinden maar uiteindelijk is het gelukt en dan ik uit die warme auto.
Lekker op mijn gemakkie wandel ik naar het naaktstrand en dan zie ik onderweg al wat bekende die het te warm vinden en naar huis vertrekken.
Op het veld aangekomen weet ik niet hoe snel ik uit de kleren moet om een duik te nemen in het koele water en als ik dan ben af gekoeld eten samen lekker een broodje vis……..ik ben best moe en neem nog een duik in het water en dan zoek ik een plekje op in de schaduw en slaap ongeveer anderhalf uur en vaak heb ik het als ik geslapen heb dat ik even moet kijken waar ik ben………
De hele week hebben Marco en ik heel romantische van strandje toe strandje gezwommen en het gaat iedere keer beter en beter,in het begin kwam ik kapot aan nu ga ik steeds rustiger zwemmen en dan merk ik dat het echt goed gaat…….
Maar ik neem nu de strandkant waar wij altijd in het water gaan want ik heb de laatste keer met Dennis van de andere strandje naar ons strandje en dan tegen de stroming in en toen heb ik mijn knie wat open gehaald maar gelukkig was het niet ernstig maar ik dacht ik ga nu alleen van onze kant af zwemmen dan kan ik inschatten waar de stenen liggen ………..ik ben echt super trots op mezelf dat ik dat doe…….
Liefste Esther

3 reacties

  1. rietepietz

    Lijkt me heerlijk om zo het water in te plonzen op een warme dag en dan een lekker dutje doen in de schaduw. Je bent een levensgenieter hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *