CV ketel

geplaatst in: verhalen | 0

Onze cv ketel die ging steeds sneller aangeven dat hij bij gevuld moest worden via een vriend van ons hadden we iemand die onze cv ketel kon nakijken. Marco maakt een afspraak en gelukkig kon die persoon afgelopen zaterdag langs komen maar toen hij de cv-ketel nakeek bleek er een radiator te lekken. Dus toen moest er een nieuwe radiator komen Marco is toen na de formido.

Erwin kon pas met alles loskoppelen en de ketel leeg laten lopen als hij zeker wist dat Marco een radiator had gekocht,toen ik een belletje kreeg ik heb er één en kom er aan was Erwin meteen begonnen. Het duurde niet lang tot alles weer in werking was maar ik had Maya aan de lijn die was benieuwd naar onze proefrit wat ik uitgebreid over vertelde maar daar een andere blog over. Kwam ik beneden en had Erwin mij verteld hoe deze radiator kon ontluchten als het zover zou zijn en daarna hadden hem bedankt en afscheid genomen.

De oude radiator zit nu bij al die troep in de garage toch een keer tijd maken om het daar op te ruimen want dan kan één van onze auto’s er weer in maar wie komt dat wel soms doe ik wel eens een beetje maar dan komt er weer iets bij.

We hebben voor de rest heerlijk een filmpje gekeken en genoten van onze zaterdagavond weekend is al weer bijna voorbij. Geniet van jullie avond,

Liefst Esther 😘

Foto’s zijn nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *