Dank je wel john

geplaatst in: verhalen | 0

Elk jaar nemen we tussen kerst en oud en nieuw een zalmzij die John bij een zalmrokerij haalt in leimuiden en de schat heeft hem dit jaar als kerstkado gegeven en daar smullen dit jaar weer heerlijk van.

De roomboter alvast uit de ijskast gehaald en op het aanrecht gezet de zalm alvast open gesneden zodat hij op kamertemperatuur kan komen straks lekker een broodje roosteren en dan roomboter,zalm en een beetje peper en zout erop.

Eerst de zalm in dunne plakjes snijden dat is echt een priegel werk maar uiteindelijk lukt het mij moet dat ook een keer gedaan hebben want Marco vind het fijn als ik dat ook ken.

Broodje in de rooster gedaan en nu wachten tot het eruit komt lekker de roomboter is zacht en heerlijk smeerbaar nu het broodje beleggen met de zalm.

John hij smaakt weer fantastisch en dat vind ik niet alleen maar Marco ook we smullen er van en het blijft zeker niet bij een sneetje brood onderhand is er een kwart van op maar wij kunnen er wel de hele dag van eten.

Dit is echt wel een traktatie en we hebben nog een stuk over morgen gaan we daar ook van genieten nou John we bestellen voor volgend jaar alvast een schrijf je dat in je agenda🤣🤣🤣.

Nogmaals John dank je wel lieve vriend we hebben er vandaag en gaan zeker morgen er weer van genieten twee vrienden die je heel dankbaar zijn voor ons kerstcadeau,

Liefst Esther 😘 en Marco 🤝

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *