De Buren

geplaatst in: verhalen | 0

Had vandaag eigenlijk een afspraak staan maar door omstandigheden gaat het niet door dan maar zelf op pad even het dorp in geweest de lege flessen weggebracht en wat boodschapjes gedaan eerst naar de Jumbo, Trekpleister en dan Albert Heijn en nu mij zelf verwennen op een uitgebreide lunch en waar doe ik dat.

De Buren op het Raadhuisplein ik stap er naar binnen elke keer is het weer een drempel maar ik doe het toch wel even ga zitten aan een tafel voor twee en trek mijn jas uit maak het mezelf makkelijk boodschappentas onder de tafel ik bestel een warme chocolademelk zonder slagroom natuurlijk niet dat ik het niet lekker vind maar dat mijn drinken dubbel zo zoet.

Dan vraag als een professionele alleenstaande vrouw om de menu kaart wil wat gaan eten allemaal geleerd van mijn liefje zelfvertrouwen hebben in mezelf. “Wat is de soep van de dag”:vraag ik de serveerster,zij weet het ook niet dat moet ze even navragen.”Mosterdsoep”:komt ze me vertellen.”Doe dat maar”;antwoord ik haar. Op de plek waar ik zit kan ik in de keuken kijken zie hoe mijn soep opgewarmd, ingeschonken en klaargezet wordt. De serveerster komt het op mijn tafel zetten en wens mij;”Eet smakelijk”.

De eerste hap is wat scherp maar na een aantal happen verder smaakte hij voortreffelijk volgens mij zit er wat spek in het was echt lekker en heerlijk smeuïg echt top gemaakt.Daarna wilde ik nog iets anders eten een broodje Pulled Pork dacht het is een broodje met geplukte varkensvlees het was ook zo maar dat het zoveel was wist ik niet nam er bruin brood bij lekker twee dikke sneetjes en barbecuesaus.

Dacht nog wel zal ik het op krijgen was wel veel te lekker om het te laten staan alleen nu denk ik dat er van mijn avondeten niks meer komt.Hier wilde ik wel iets kouds bij drinken dus een glas cola ging er wel in.

Toen ik klaar was en afgerekend had lekker op mijn gemak naar huis gewandeld en toen een telefoontje gehad van de HA maar daar vertel in een andere blog over,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *