Derde week 2022

geplaatst in: verhalen | 0

Ik ga mijn derde week in en voel me geweldig terwijl ik niet heel veel afval,maar het voelt voor mij heel goed. Ik had zondagmiddag macaronischotel gemaakt en daar daar konden we nog twee dagen van eten mijn ik waande mij weer naar mijn jeugd vechtend om de ketchup en met al mijn broers,zus en mijn ouders aan tafel en in mijn achterhoofd wetend dat mijn broer Nico zo aan het smullen is ondanks er kaas inzit.

Dinsdagavond konden de BMW I 3 ophalen om twee dagen er proef mee te rijden. Woensdag hadden we een snack dag heerlijk een mix van mini frikadelletjes,bitterballen, kipnuggets en een bamischijf en dat was even genoeg voor mij.

Donderdagmiddag zouden langs de dealer gaan maar de afspraak werd verzet dus dan moest ik improviseren wat we gingen eten. Had in de vriezer nog zalm met spinazie in bladerdeeg liggen en dan met patatjes dat is mijn favoriet dus dat was snel gemaakt. Gelukkig heb ik altijd wat liggen in de vriezer dus we zitten nooit zonder en bestellen gaat ook heel makkelijk.

Vrijdagochtend konden we terecht bij de dealer en wat er uit is gekomen lezen in mijn volgende blog dus nog even geduld. Maar ik had gekruide karbonade zonder been uit de vriezer gehaald en dat aten we heerlijk op zelf afgebakken kaiserbroodjes. Tuurlijk kijk tussendoor wat ik weeg maar ik wil per week er over bloggen dus vandaar dat het pas eind van de hier wordt vermeld.

Zaterdag hebben we altijd onze lekkerbekken met brood en dan smullen er van op twee kaiserbroodjes die ik haal bij de Jumbo en omdat het bijna middag is dan is het onze lunch en avondeten en mochten we nog trek hebben dan snoepen nog wat een cracker met beleg of een gekookt eitje met een plakje vleeswaren of plakjes leverworst/kaas.

Zondagochtend is het weeg moment en dan laat ik hier het resultaat zien. Ben niet aangekomen,maar ook niks afgevallen.

Mijn foto’s zijn nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *