Dertiende & veertiende trainingsles

geplaatst in: verhalen | 0

Ik had gevraagd of ik met mijn abonnement ook in de andere zalen kon gaan trainen, Reinier zei we zijn er mee bezig je hoort het dan wel.Dus ik train lekker in mijn uppie je merkt dat de vakantie is begonnen en zo heb de zaak helemaal tot mijn beschikking.

Reinier was er zelf en ik kon gelijk beginnen want al tien minuten stevig gewandeld mijn eerste oefening nog steeds best zwaar maar deed het lekker relaxt en ik zal wat beeld schermen laten zien.

Dit toestel is voor de benen

Je benen hangen over het onderste deel heen en dan trek je het helemaal naar achteren en dat is zwaar maar na één sessie worden de andere twee sessies zwaarder maar heb dat voor mezelf opgelost doe het rustiger aan dan lukt het mij wel om drie sessies op 100% uit te komen nu denken jullie is dit nou belangrijk voor mij wel want zoals ik eerder gezegd ik ben prestatie gericht met mijn sport bezig altijd geweest altijd beter worden elke keer.

Dat brengt mij terug in de tijd zaalvoetbal en daar kan een trouwe volgster over mee praten altijd beter zijn dan de tegenpartij en dan zonder geweld wat tegenwoordig op de voetbalvelden gebeurd maar echt met uiterste precisie hard op je doel afgaan en dan scoren zo deden we het altijd.

Hier trek je de hendels naar je toe net of je aan het roeien bent deze valt mij altijd mee heb best wat kracht in mijn armen maar dan heb je twee toestellen waar je de app niet voor hoeft te gebruiken maar daar zijn vier sessies voor na twee sessies merkt toch ook wel dat het zwaarder wordt.

Dit is om je armen te trainen

Het is net roeien en dan is niet zo zwaar als met mijn benen maar na drie sessies dan ben je blij dat je twee oefeningen krijg waar je wel veel voor moet doen want dat zijn vier sessies maar dan kan je even op adem komen.

Dit toestel is ook weer voor de armen.

Daar moet je wel meer kracht voor zetten en die is wel heel zwaar maar nog even dan krijg ik grote spierballen dan wordt ik echt een bodybuildster 🤣🤣🤣.

Dit toestel is weer voor je benen

Met mijn benen zijn de toestellen wel wat zwaar maar dat komt omdat je daar meer mee doet dan met je armen want zoals ik loop best veel tegenwoordig meer dan vroeger maar het lukt mij aardig alle toestellen te beheersen en nu moet ik wel zeggen door het sporten weliswaar een keer in de week en dan vijf dagen werken geeft het mij wel een voldoening en ik ben toch trots dat ik iedere week naar de sportschool ga(Marco ik moet je toch ongelijk geven zolang ik die stok achter de deur heb en natuurlijk de vriendelijke begeleiders van Movement lab hou ik het toch al bijna vijf maanden dit vol).Ga ook echt met plezier daar naar toe om te trainen ik lijk wel gek als ik dit zeg…….deze gek wenst jullie een fijn weekend toe,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *